Ικανοποίηση στον ΣΕΓΑΣ για τις εργασίες σε Άγιο Κοσμά και ΟΑΚΑ!


Τάσος Βουγιουκλίδης

Ικανοποίηση στον ΣΕΓΑΣ για τις εργασίες σε Άγιο Κοσμά και ΟΑΚΑ!


Την ικανοποίηση του εξέφρασε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής ομοσπονδίας στίβου αναφορικά με τις πρωτοβουλίες εργασιών από τις διοικήσεις σε Άγιο Κοσμά και ΟΑΚΑ αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ παρακάτω:

“Ο ΣΕΓΑΣ παρακολουθεί και αξιολογεί θετικά τις πρωτοβουλίες της Διοίκησης του ΟΑΚΑ και ιδιαίτερα τον Συντονιστή Διευθυντή κ. Χαλιορή, για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων στο Κ1 (βοηθητικό) και το Κλειστό Προπονητήριο του Στίβου, που γυμνάζονται καθημερινά οι επίλεκτοι αθλητές μας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό και όχι πάντα αυτονόητο, οι συνθήκες και τα μέσα που γυμνάζονται οι Πρωταθλητές μας να είναι ασφαλή και καλοσυντηρημένα, αντάξια του αθλητικού τους επιπέδου.

Γι’ αυτό εκφράζουμε την ικανοποίησή μας γιατί το τελευταίο διάστημα τόσο ο κ. Χαλιορής και οι συνεργάτες του, όσο και η Διοίκηση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους, ώστε οι Εθνικές αθλητικές εγκαταστάσεις να είναι σε καλή κατάσταση.

Για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τους υπεύθυνους του Καυτανζογλείου Σταδίου, που λειτουργεί επίσης το Κέντρο Υψηλού Αθλητισμού Θεσσαλονίκης, όπου επικρατούν άλλες προσεγγίσεις και νοοτροπίες.”


Sportime Extras