Το ISTAF Meeting του Βερολίνου, είναι ένα από τα σπουδαιότερα και σημαντικότερα μίτινγκ που διεξάγονται στην Ευρώπη. Και φέτος, θα ξεχωρίσει.

Οι διοργανωτές του ISTAF Meeting,  που συγκαταλέγεται στην κατηγορία Silver της σειράς Continental Tour, έχουν ήδη ανακοινώσει κάποια πολύ σπουδαία ονόματα. Που αναμένεται να αγωνιστούν στην πρωτεύουσα της Γερμανίας.

Ένα από τα αγωνίσματα που πιθανότατα θα είναι πολύ συναρπαστικό είναι το άλμα επί κοντώ των ανδρών. Εκεί ο δεις παγκόσμιος πρωταθλητής Σαμ Κέντριξ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον νεαρό κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ Μόντο Ντουπλάντις. Σε μια μάχη που κόβει την ανάσα. Τους δύο αναμένεται να δυσκολέψει ο τρίτος στο παγκόσμιο της Ντόχα, Πιότρ Λίσεκ. Ενώ, στον αγώνα θα συμμετάσχει και ο χρυσός ολυμπιονίκης του Ρίο Τιάγκο Μπράζ. Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι προαναφερθέντες βρίσκονται στο κλαμπ των αθλητών που έχουν περάσει πάνω από τα 6 μέτρα.

Στο τριπλούν των ανδρών,  ξεχωρίζει  η συμμετοχή του πολλές φορές παγκόσμιου πρωταθλητή και ολυμπιονίκη στο αγώνισμα, Κρίστιαν Τέιλορ. Ενώ, στο μήκος των γυναικών θα αγωνιστεί η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2019, που γυμνάζεται με τον Κάρλ Λιούις, Μαλάικα Μιχάμπο

Στα στίπλ, θα συμμετέχει ο  δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης,  Γκέσα Κράουζε. Στον ακοντισμό θα αγωνιστεί ο αθλητής ο οποίος βρίσκεται στην καλύτερη φόρμα σχεδόν από κάθε αθλητή του στίβου αυτήν την στιγμή. Και ακούει στο όνομα Γιοχάνες Φέτερ.

Το μίτινγκ της Γερμανίας θα διεξαχθεί στις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα είναι και το πρώτο μεγάλο event μετά τον Κορονοιλό που θα επιτραπεί η είσοδος σε θεατές. Αφού το ολυμπιακό στάδιο του Βερολίνου, θα φιλοξενίσει περίπου 3,5 χιλιάδες κόσμο.