ΣΤΙΒΟΣ

ISTAF Βερολίνο: Μεγάλη βολή από την Βάλαρι Άλμαν

Η Βάλαρι Άλμαν έκλεψε την παράσταση στο μίτινγκ ISTAF που διεξήχθη την Κυριακή στο Βερολίνο ρίχνοντας στη δισκοβολία βολή στα 71,16 μέτρα.
ISTAF Βερολίνο: Μεγάλη βολή από την Βάλαρι Άλμαν

Η Βάλαρι Άλμαν έκλεψε την παράσταση στο μίτινγκ ISTAF που διεξήχθη την Κυριακή στο Βερολίνο ρίχνοντας στη δισκοβολία βολή στα 71,16 μέτρα.

Η Αμερικανίδα ολυμπιονίκης σημείωσε την καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο, ρεκόρ Αμερικής και ατομικό ρεκόρ και ρεκόρ μίτινγκ.

Άλλη μια νίκη πέτυχε η Ρωσίδα, που αγωνίζεται ως Ανεξάρτητη, Μαρίγια Λασίτσκενε στο ύψος με 1,98μ., αφήνοντας δεύτερη την Αυστραλή Νίκολα Μακντέρμοτ με 1,95μ.

Στον ακοντισμό ο Γερμανός Γιόχανς Φέτερ κέρδισε με άλλη μια μεγάλη βολή στα 88,76μ., ενώ στο μήκος η Γερμανίδα ολυμπιονίκης Μαλάικα Μιχάμπο έχασε από τη Βρετανίδα Τζάσμιν Σόγιερς που είχε καλύτερο άλμα στα 6,73μ. (-0,9), έναντι 6,70μ. της Μιχάμπο.

Μάχη Αμερικανών είχαμε στο επί κοντώ, με τον Σαμ Κέντρικς να επικρατεί με 5,91μ. με καλύτερες προσπάθειες, αφήνοντας δεύτερο με την ίδια επίδοση τον Κρις Νίλσεν.

Τέλος, στα 400μ. εμπόδια ο Νορβηγός Κάρστεν Γουόρχολμ πήρε άλλη μια νίκη τερματίζοντας σε 48.08.

Από εκεί και πέρα στους νικητές στα υπόλοιπα αγωνίσματα είχαμε στους άνδρες στα 100μ.: Μάρβιν Μπρέισι (ΗΠΑ) 9.95 (+0,0), 110μ. εμπόδια: Ντέβον Άλεν (ΗΠΑ) 13.10 (-0,1) και στις γυναίκες στα 100μ.: Ντάριλ Νέιτα (Βρετανία) 6.73 (-0,9), 400μ.: Κορίνα Σβαμπ (Γερμανία) 51.51, 1.500μ.: Κέιτ Γκρέις (ΗΠΑ) 4.01.33, 100μ. εμπόδια: Ναντίν Φίσερ (Ολλανδία) 12.73 (-0,2), 3.000μ. στιπλ: Γκέσα Φελισίτας Κράουζε (Γερμανία) 9.26.00.

 

Τόλης Λελεκίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στίβος: Η Αναστασία Μαρινάκου κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιμαραθώνιο

Η Αναστασία Μαρινάκου κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιμαραθώνιο

Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ ακολούθησε πιστά το πλάνο της, κράτησε σταθερό ρυθμό και επιτάχυνε μετά το 18ο χιλιόμετρο.

Στίβος
Στίβος: Ο Γιώργος Φρανκς έγραψε ιστορία στον κλειστό στίβο

Ο Γιώργος Φρανκς έγραψε ιστορία στον κλειστό στίβο

Το πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 μ. ανοικτού στίβου ανήκει στον Δημήτρη Ρέγα με 45,11 από τον Σεπτέμβριο του 2006.

Στίβος
Στίβος: Έβελυν Μητροπούλου και η Ναταλία Μπέση έκλεψαν την παράσταση στο μήκος

Έβελυν Μητροπούλου και η Ναταλία Μπέση έκλεψαν την παράσταση στο μήκος

Η Μητροπούλου σημείωσε 6,25 μ. και κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ Κ20, βελτιώνοντας το 6,21 μ. που είχε πετύχει στα τέλη Ιανουαρίου.

Στίβος
Στίβος: Ρούσσου: Πανελλήνιο ρεκόρ στα 1.500 μέτρα γυναικών στην ημερίδα κλειστού στίβου

Ρούσσου: Πανελλήνιο ρεκόρ στα 1.500 μέτρα γυναικών στην ημερίδα κλειστού στίβου

Η νεαρή αθλήτρια κάλυψε την απόσταση σε 4.16.31, βελτιώνοντας την επίδοση 4.21.94 που είχε σημειώσει η Αναστασία Μαρινάκου από το 2015.

Στίβος
Στίβος: Τέλος καριέρας για την Πεσιρίδου στα 34

Τέλος καριέρας για την Πεσιρίδου στα 34

Δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια η Ιωάννα Σιώμου, με την οποία συνεργάστηκε από το 2012, όταν μετακόμισε στην Αθήνα για να κυνηγήσει τα όνειρά της.

Στίβος
Στίβος: Η Σπανουδάκη 7.28 και τελικός στο Βελιγράδι

Η Σπανουδάκη 7.28 και τελικός στο Βελιγράδι

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έτρεξε 7.28 στα 60 μ. στο Βελιγράδι, προκρίθηκε στον τελικό και τερμάτισε έβδομη με 7.29.

Στίβος
Στίβος: Ο Τεντόγλου με 8,27 μ. έδωσε μάχη μέχρι το τέλος

Ο Τεντόγλου με 8,27 μ. έδωσε μάχη μέχρι το τέλος

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε ότι ανεβάζει στροφές στη σεζόν κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο μίτινγκ του Βελιγραδίου με άλμα στα 8,27 μέτρα.

Στίβος
Στίβος: Ο Μέρλος την έβδομη θέση στο μίτινγκ Τρίνετς με άλμα 2,21 μ.

Ο Μέρλος την έβδομη θέση στο μίτινγκ Τρίνετς με άλμα 2,21 μ.

Ο Αντώνης Μέρλος κατέλαβε την έβδομη θέση στο μίτινγκ άλματος εις ύψος στο Τρίνετς με καλύτερο άλμα στα 2 21 μ δείχνοντας σταθερότητα.

Στίβος
Στίβος: Τα όρια και οι προϋποθέσεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν

Τα όρια και οι προϋποθέσεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν

Ανακοινώθηκαν τα όρια και οι προϋποθέσεις πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν και ο τρόπος συμμετοχής των αθλητών.

Στίβος