Καλές εμφανίσεις από τους Έλληνες ρίπτες στις Η.Π.Α.

Συνεχίζουν να προοδεύουν οι Έλληνες αθλητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό, συνδυάζοντας τις σπουδές τους με καλά αποτελέσματα και στο αθλητικό κομμάτι. Οι Η.Π.Α. αποτελούν προορισμό πολλών Ελλήνων και Ελληνίδων αθλητριών οι οποίοι καλούνται να συνδυάσουν τις καλές επιδόσεις τόσο σε ακαδημαϊκό όσο όμως και στο αθλητικό κομμάτι. Η συντριπτική πλειονότητα μάλιστα, τα καταφέρνει περίφημα. Όσον...

Συνεχίζουν να προοδεύουν οι Έλληνες αθλητές που σπουδάζουν στο εξωτερικό, συνδυάζοντας τις σπουδές τους με καλά αποτελέσματα και στο αθλητικό κομμάτι.

Οι Η.Π.Α. αποτελούν προορισμό πολλών Ελλήνων και Ελληνίδων αθλητριών οι οποίοι καλούνται να συνδυάσουν τις καλές επιδόσεις τόσο σε ακαδημαϊκό όσο όμως και στο αθλητικό κομμάτι. Η συντριπτική πλειονότητα μάλιστα, τα καταφέρνει περίφημα.

Όσον αφορά το αθλητικό κομμάτι, έναν ακόμα αγώνα εκπροσωπώντας τα  κολέγια τους στις  Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, πραγματοποίησαν οι Έλληνες. Οι Γιώργος Κορακίδης και Αλέξανδρος Προδανάς ήταν οι δυο Έλληνες ρίπτες που αγωνίστηκαν.

Μάλιστα συνδύασαν την αγωνιστική τους παρουσία με καλές επιδόσεις.  Στο Τενεσσί ο 22χρονος Γιώργος Κορακίδης αναδείχθηκε νικητής με 69,21 μ. (είχε ακόμη έγκυρες βολές στα 67,88 μ., 66,69 μ., 66,55 μ.) και πέτυχε ατομικό ρεκόρ, ενώ στη Βιρτζίνια, ο 23χρονος Αλέξης Προδανάς έστειλε τη σφύρα στα 68,42 μέτρα  (65,99 μ., 67.50 μ., 68.42 μ., 67,51 μ.) και πήρε την πρώτη θέση στον αγώνα.

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο