Καλός αγώνας έγινε στο ύψος ανδρών με τον Σουηδό Φαμπιάν Ντελρίντ να είναι ο νικητής με άλμα στα 2,24μ. στο Μίτινγκ Αλμάτων στην Καλλιθέα

Καλός αγώνας έγινε στο ύψος ανδρών με τον Σουηδό Φαμπιάν Ντελρίντ να είναι ο νικητής με άλμα στα 2,24μ. στο Μίτινγκ Αλμάτων στην Καλλιθέα.

Καλός αγώνας έγινε στο ύψος ανδρών με τον Σουηδό Φαμπιάν Ντελρίντ να είναι ο νικητής με άλμα στα 2,24μ. στο Μίτινγκ Αλμάτων στην Καλλιθέα.

Ο αγώνας είχε και την ουσιαστική επιστροφή στη δράση του Κώστα Μπανιώτη, που μετά τη χαλαρή εμφάνισή του στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, αγωνίστηκε στην Καλλιθέα και πήρε την τρίτη θέση με άλμα στα 2,20μ. Δεύτερος ήταν ο Κύπριος πρωταθλητής Βασίλης Κωνσταντίνου με 2,24μ. Ο Μπανιώτης δοκίμασε στη συνέχεια χωρίς επιτυχία στα 2,24μ. και ειδικά το τρίτο του άλμα το έχασε στις λεπτομέρειες. Τέταρτος ήταν ο Αντώνης Μέρλος με 2,15μ., ο οποίος είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες στα 2,20μ., κυνηγώντας το όριο (2,16μ.) για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23.

Κώστας Μπανιώτης: «Λείπω δύο χρόνια και όσο να’ ναι χρειάζομαι αγώνες να βρω το ρυθμό μου. Δεν μπήκα όσο επιθετικά ήθελα στον αγώνα και δεν είμαι ικανοποιημένος από την επίδοσή μου. Όμως δόξα τω Θεώ έχω φθάσει ως εδώ καλά και υγιής. Πιστεύω ότι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που είναι ο επόμενος αγώνας μου θα βγει το άλμα».

Αντώνης Μέρλος: «Για ένα εκατοστό δεν βγήκε το όριο. Δεν πειράζει, είμαι σε καλή κατάσταση και στον αγώνα μπορεί να μη βγήκε, αλλά χρειάζομαι αγώνες για να βρω το ρυθμό μου. Πιστεύω πως θα βγει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα. Ο πρωταρχικός στόχος είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23».

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο