ΣΤΙΒΟΣ

Καραλής: «Στερούν στιγμές υπερηφάνειας»

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ αναφέρθηκε στην απόφαση του ΣτΕ για την εισαγωγή σε ΑΕΙ, ΤΕΙ
Καραλής: «Στερούν στιγμές υπερηφάνειας»

Για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να καταργήσει τα μόρια από τους αθλητές που διακρίνονται σε αγώνες, για την ένταξή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, τοποθετήθηκε και ο Εμμανουήλ Καραλής.

Ο νεαρός πρωταθλητής του επί κοντώ που κατέκτησε την 5η θέση στο πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, σε ανάρτησή του στα Social Media είπε πως επί της ουσίας αυτή η απόφαση στερεί το δικαίωμα στους αθλητές να κυνηγήσουν το όνειρό της και να φέρουν επιτυχίες σε διεθνές επίπεδο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Καραλή:

«Μέχρι πριν ένα χρόνο, όπως και δεκάδες άλλα παιδιά, προσπαθούσα να συνδυάσω τη καθημερινή μου προπόνηση με τις υποχρεώσεις μου στο σχολείο. Η προοπτική εισαγωγής στο πανεπιστήμιο, ήταν για πολλούς από εμάς ένα επιπλέον κίνητρο για να συνεχίσουμε τον αθλητισμό, να διακριθούμε και να τιμήσουμε τα εθνικά μας χρώματα.

Σήμερα η κατάργηση αυτής της ελάχιστης επιβράβευσης, θα στερήσει ουσιαστικά από την Ελλάδα μελλοντικές ευρωπαϊκές και διεθνείς διακρίσεις. Θα στερήσει από την Ελλάδα τις στιγμές συγκίνησης και υπερηφάνειας που όλοι νοιώθουμε με την επιτυχία ενός Έλληνα αθλητή»

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.