Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής Ευρώπης στα 400μ εμπόδια Κάρστεν Βάρχολμ, αναμένεται να κάνει τον πρώτο αγώνα για το 2021 τέλη Ιανουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, στις 29 Ιανουαρίου αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά όσον αφορά το νέο έτος ο καταπληκτικός Νορβηγός “Βίκινγκ” Κάρστεν Βάρχολμ, στην πόλη Ολστέινβικ της Νορβηγίας. Σε ένα μίτινγκ μάλιστα που έχει το όνομα του.

Αξίζει να σημειωθεί το ότι το συγκεκριμένο μίτινγκ είναι ένα από τα καλύτερα μίτινγκ κλειστού στίβου.  Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τον οποίο επέλεξε να ανοίξει εκεί ο Νορβηγός σούπερσταρ την φετινή χειμερινή σεζόν.

Φυσικά, ο μεγάλος στόχος του Βάρχολμ για φέτος είναι η θερινή σεζόν και το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Ενώ, θα προσπαθήσει στην διάρκεια της φετινής σεζόν να καταφέρει ότι δεν έκανε την περασμένη σεζόν. Να σπάσει δηλαδή το παγκόσμιο ρεκόρ στα 400 μέτρα με εμπόδια.

Ο Βάρχολμ, να θυμίσουμε ότι πέρσι παρά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες που προέκυψαν λόγω της έξαρσης του Covid-19, κατάφερε να κάνει μια φοβερή σεζόν. Μιας και έφτασε μόλις ένα δέκατο από το να σπάσει το μεγάλο παγκόσμιο ρεκόρ των 400ων μέτρων με εμπόδια το οποίο και κατέχει ο Κέβιν Γιάνγκ, από το μακρινό 1992 και τους ολυμπιακούς αγώνες της Βαρκελώνης.