ΣΤΙΒΟΣ

Κέιτι Ναζότ: Καλύτερη επίδοση στον Κόσμο στο επί κοντώ

Η Κέιτι Ναζότ πραγματοποίησε μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση αφού για δεύτερο σερί αγώνα ξεπέρασε τα 4.80. Επιβεβαιώνοντας την καλή φόρμα της. Η Κέιτι Ναζότ κατάφερε σε αγώνα που έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και πιο συγκεκριμένα, στο America Track League.  Που έλαβε χώρα στο Μαριέτα της Τζόρζια να σημειώσει την καλύτερη επίδοση για φέτος...
Κέιτι Ναζότ: Καλύτερη επίδοση στον Κόσμο στο επί κοντώ

Η Κέιτι Ναζότ πραγματοποίησε μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση αφού για δεύτερο σερί αγώνα ξεπέρασε τα 4.80. Επιβεβαιώνοντας την καλή φόρμα της.

Η Κέιτι Ναζότ κατάφερε σε αγώνα που έγινε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και πιο συγκεκριμένα, στο America Track League.  Που έλαβε χώρα στο Μαριέτα της Τζόρζια να σημειώσει την καλύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο στο άλμα επί κοντώ των γυναικών.

Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια,  πέρασε πάνω από το 4.83. Γεγονός που της έδωσε την δυνατότητα να βρίσκεται πλέον εντελώς μόνη στην κορυφή της φετινής παγκόσμιας κατάταξης. Μέχρι χτες, η Ναζότ είχε συγκάτοικο στην κορυφή της κατάταξης, την συμπατριώτησα της, Σάντι Μόρις. Καθώς, λίγες μέρες πριν είχαν και οι δύο ξεπεράσει το 4.81, σε αγώνα που είχε διεξαχθεί στην αυλή της Μόρις.

Η Ναζότ δείχνει στην αρχή της φετινής πολύ περίεργης σεζόν, αν μη τι άλλο μια σταθερότητα και αυτό είναι το πιο σημαντικό για την ίδια για την συνέχεια, αλλά και μακροπρόθεσμα για την επόμενη εξαιρετικά σημαντική σεζόν,  που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την μεγαλύτερη διοργάνωση για οποιονδήποτε  αθλητή. Τους ολυμπιακούς αγώνες.

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Βουγιουκλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ