Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου: Αλλαγή προπονητή και κατευθείαν στην Κύπρο για προετοιμασία!


Τάσος Βουγιουκλίδης

Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου: Αλλαγή προπονητή και κατευθείαν στην Κύπρο για προετοιμασία!


Η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου, θα γυμνάζεται με τον Στάυρο Καρρέ από εδώ και πέρα μετά το προσωπικό πρόβλημα που προέκυψε στον Κώστα Νακόπουλο.

Το τελευταίο διάστημα επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις τόσο στην Κωνσταντίνα Γιαννοιπούλου όσο και στους υπόλλοιπους αθλητές του Χρήστου Παπαχρήστου. Μιας και αποσύρθηκε αρχικά ο Παπαχρήστος από την προπονητική ενώ, λίγους μήνες μετά, ο προπονητής στον οποίο και μεταφέρθηκε το γκρουπ του Παπαχρήστου  σταμάτησε και αυτός από την προπονητική εξ αιτίας βεβαίως ενός προσωπικού του προβλήματος. Με αποτέλεσμα οι αθλητές να αναζητήσουν εκ νέου προπονητή.

Έτσι λοιπόν, μετά την Αναστασία Μαρινάκου, εντάσσεται στο γκρουπ του Σταύρου Καρρέ και η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου.  Η οποία, θα βρεί εκεί μεταξύ άλλων τον Κώστα Καραϊσκο, τον Ανδρέα Δημητράκη και την Αναστασία Καρακατσάνη.

Η Γιαννοπούλου, μετά την αλλαγή προπονητή αναμένεται να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της στην Κύπρο και το στάδιο ΓΣΠ. Στην οποία βρίσκεται ήδη μαζί με άλλους δύο δρομείς αποστάσεων. Τον Χρήστο Κοτίτσα και τον Χρήστο Παπούλια. Αξίζει να σημειωθεί, το ότι αυτήν την στιγμή οι αθλητές προπονούνται δίχως την καθοδήγηση προπονητή. Αφού, δεν έχει μεταβεί στην Κύπρο προς το παρόν, ούτε η Παρχαρίδου(προπονήτρια του Κοτίτσα), ούτε ο Χαραμής( προπονητής του Παπούλια) αλλά ούτε και ο Σταύρος Καρρές όπου εδώ και λίγες εβδομάδες γυμνάζει μεταξύ άλλων και την Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου.

 

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news