ΣΤΙΒΟΣ

Κορίνα Πολίτη: Στόχος της οι αγώνες του χειμώνα!

Η Κορίνα Πολίτη, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 400μ την περασμένη σεζόν παρά της ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες που υπήρξαν. Το 53.84 που είναι και το ατομικό της ρεκόρ απειλήθηκε πολύ σοβαρά στο περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα. Εν τέλει όμως δεν έσπασε για δύο μόλις χιλιοστά του δευτερολέπτου. Καθώς, η Κορίνα Πολίτη κέρδισε την κούρσα των 400ων...
Κορίνα Πολίτη: Στόχος της οι αγώνες του χειμώνα!

Η Κορίνα Πολίτη, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 400μ την περασμένη σεζόν παρά της ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες που υπήρξαν.

Το 53.84 που είναι και το ατομικό της ρεκόρ απειλήθηκε πολύ σοβαρά στο περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα. Εν τέλει όμως δεν έσπασε για δύο μόλις χιλιοστά του δευτερολέπτου. Καθώς, η Κορίνα Πολίτη κέρδισε την κούρσα των 400ων μέτρων,  στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος τερματίζοντας σε χρόνο 53.86.  Παρόλα αυτά, οι επιδόσεις που σημείωσε πέρσι και εν μέσω πανδημίας, άφησε μια  νότα αισιοδοξίας για το μέλλον τόσο στην ίδια όσο βεβαίως και στον προπονητή της Κώστα Ηλία.

Ο οποίος δήλωσε στην διαδικτυακή σελίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας στίβου: “”Η Πολίτη είχε μια καλή σεζόν  και εκτιμώ πως τη νέα σεζόν θα τρέξει ακόμη καλύτερα”.

“Και για εκείνη η αγωνιστική δράση θα ξεκινήσει στους αγώνες του χειμώνα”.

Η Κορίνα Πολίτη, γυμνάζεται μεταξύ άλλων μαζί με την “ασημένια” πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2018 στα 400μ Μαρία Μπελιμπασάκή. Γεγονός, που μόνο καλό μπορεί να κάνει στην 24χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Αφού, η εμπειρία και η νοοτροπία  της Μπελιμπασάκη  μπορούν να βοηθήσουν την Πολίτη στο να χτίσει νοοτροπία νικήτριας και κατ επέκταση να βελτιωθεί σε όλους τους τομείς.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορίνα Πολίτη: Στόχος της οι αγώνες του χειμώνα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Βουγιουκλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.