Κώστας Κεντέρης: Επίσκεψη-έκπληξη πραγματοποίησε ο εμβληματικός αθλητής το πρωί της Τετάρτης (21/4) στο σπίτι του Γιάννη Αβραμίδη.

Ο Κώστας Κεντέρης έδωσε μεγάλη χαρά στον νεαρό αθλητή, ο οποίος έχει ανάγκη από τέτοιες στιγμές στον διαρκή Γολγοθά που ανεβαίνει.

«Σήμερα με επισκέφθηκε ο χρυσός ολυμπιονίκης μας Κώστας Κεντέρης. Τα συναίσθηματα μου απίστευτα.!!!! Μου έδωσε δύναμη μέσα από το μεγαλείο της ψυχής του να συνεχίσω αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Κώστα Κεντέρη σου υπόσχομαι ότι σήμερα ξεκινάω μια δεύτερη προσπάθεια να γίνω ολυμπιονίκης της ζωής.!!!!!!!», έγραψε στον λογαριασμό του στο Facebook o Γιάννης Αβραμίδης.

Ο Γιάννης Αβραμίδης είχε τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι στις 2 Μαΐου 2019, κατά τη διάρκεια προπόνησης στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» στο Μακροχώρι Βέροιας.

Τότε, ο πατέρας του Μιχάλης είχε γράψει: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Γιάννης τελικά χειρουργήθηκε εχθές το μεσημέρι. Η επέμβαση κράτησε 6 ώρες και στέφτηκε με επιτυχία.

Ο Γιάννης Μας από εχθές το βράδυ βρίσκεται στην εντατική για τις επόμενες 24 ώρες που είναι κρίσιμες για ζωή του.

Ένα ΜΕΓAΛΟ ευχαριστώ στους Γιατρούς που τον χειρούργησαν στο νοσηλευτικό προσωπικό και στο τμήμα εντατικής του Αγίου Λουκά.

Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλους πού μας συμπαραστέκονται αυτές τις δύσκολες ώρες. Έχουμε πίστη και δύναμη και ευχόμαστε ότι αυτή η μεγάλη δοκιμασία που περνάμε σαν οικογένεια θα έχει αίσιο τέλος. Ευχόμαστε σε όλους μια καλή ημέρα».

Ο Γιάννης Αβραμίδης συνεχίζει τον αγώνα του. Και είναι πρωταθλητής. Και να μας επιτρέψει να αναφέρουμε πως είναι ήδη Ολυμπιονίκης της ζωής.

Ο Γιάννης δίνει δύναμη σε όλους μας. Να συνεχίσουμε.

Με την δύναμή του και το μεγαλείο της ψυχής του μας δείχνει πώς πρέπει να αγωνιζόμαστε και εμείς.

Η σκέψη μας και οι ευχές μας είνα μαζί σου Γιάννη.