ΣΤΙΒΟΣ

Κώστας Κεντέρης: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Βούλα Τσιαμήτα τον στηρίζει για την επόμενη μέρα στον στίβο

Κώστας Κεντέρης: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Βούλα Τσιαμήτα, η οποία αγωνιζόταν στο άλμα εις μήκος και άλμα εις τριπλούν, συνυπογράφει.
Κώστας Κεντέρης: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Βούλα Τσιαμήτα τον στηρίζει για την επόμενη μέρα στον στίβο

Κώστας Κεντέρης: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Βούλα Τσιαμήτα, η οποία αγωνιζόταν στο άλμα εις μήκος και άλμα εις τριπλούν, συνυπογράφει με συναθλητές του Κεντέρη που στηρίζουν την επιστροφή του με την υποψηφιότητα στην παράταξη της Σοφίας Σακοράφα.

Η Βούλα Τσιαμήτα το 1998 βελτίωσε το προσωπικό της ρεκόρ στο άλμα εις τριπλούν κατά περίπου ένα μέτρο και έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια το 1999 με προσωπικό καλύτερο άλμα 15,07 μέτρων. Αυτό ήταν το εθνικό ρεκόρ μέχρι το 2004.

Το προσωπικό της καλύτερο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος είναι 6,93 μέτρα, που επιτεύχθηκε τον Αύγουστο του 1999 στην Πάτρα. Αυτό την τοποθετεί δεύτερη στη λίστα των κορυφαίων όλων των εποχών.

Η Τσιαμήτα αποχώρησε το 2004, λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στα 200μ. στο Σίδνεϊ, Κώστας Κεντέρης, ανακοίνωσε πως ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την επόμενη μέρα του στίβου και θα είναι υποψήφιο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, με την ΑΚΑΣ που στοχεύει στην προεδρία με τη Σοφία Σακοράφα.

Οι συναθλητές του Κώστα Κεντέρη, σπουδαίες προσωπικότητες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο στίβο, με κοινή ανακοίνωσή τους στηρίζουν την υποψηφιότητά του.

«Σε μια περίοδο που οι καλές και ευχάριστες ειδήσεις για τον αθλητισμό είναι είδος υπό εξαφάνιση, το να μαθαίνουμε πως ο Κώστας Κεντέρης αποφάσισε να επιστρέψει στο στίβο και να εργαστεί για την επόμενη μέρα του αθλήματος μας γεμίζει χαρά και περηφάνια.
Στηρίζουμε την υποψηφιότητά του Κώστα ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου στον ΣΕΓΑΣ.  Ο δικός μας Κώστας, ο συναθλητής μας, ο δικός μας άνθρωπος, είμαστε βέβαιοι πως θα αποτελέσει τη φωνή μας σε όσα χρειάζεται ο στίβος του ’’αύριο’’».

Η  Βούλα Τσιαμήτα προσυπογράφει και αυτή την παραπάνω ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Κεντέρης: Τσάτουμας, Παπακώστας, Τσιαμήτα, Κοκκότης, Εφεντάκη στηρίζουν την υποψηφιότητά του στον ΣΕΓΑΣ

Κώστας Κεντέρης: Παπαντώνης, Πολυχρονίου, Φράγκος, Καϊδαντζή, Ρεντούμη στο πλευρό του για την επόμενη μέρα του στίβου!

Κώστας Κεντέρης: Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Βούλα Τσιαμήτα τον στηρίζει για επόμενη μέρα στον στίβο

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

?>