ΣΤΙΒΟΣ

Κώστας Κεντέρης: Τσάτουμας, Παπακώστας, Τσιαμήτα, Κοκκότης, Εφεντάκη στηρίζουν την υποψηφιότητά του στον ΣΕΓΑΣ

Την υποψηφιότητα του σπουδαιότερη αθλητή του ελληνικού στίβου «αγκαλιάζουν» οι συναθλητές του.
Κώστας Κεντέρης: Τσάτουμας, Παπακώστας, Τσιαμήτα, Κοκκότης, Εφεντάκη στηρίζουν την υποψηφιότητά του στον ΣΕΓΑΣ

Κώστας Κεντέρης: Την υποψηφιότητα του σπουδαιότερη αθλητή του ελληνικού στίβου «αγκαλιάζουν» οι συναθλητές του με κοινή ανακοίνωση!

Κώστας Κεντέρης; Είναι σπουδαίο νέο, μια εξαιρετική είδηση, μια ευχάριστη νότα μέσα στη ζοφερή πραγματικότητα του αθλητισμού. Διότι οι συνθήκες με τις οποίες έχουν να παλέψουν οι αθλητές αυτή τη στιγμή είναι αρκετά δύσκολες.

Η είδηση όμως της επιστροφής του Κώστα Κεντέρη στο στίβο αποτελεί χαράς ευαγγέλια για όσους τον έχουν ζήσει. Οι συναθλητές του, σπουδαίες προσωπικότητες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο στίβο, με κοινή ανακοίνωσή τους στηρίζουν την υποψηφιότητα του Κώστα Κεντέρη. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στα 200μ. στο Σίδνεϊ ανακοίνωσε πως ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την επόμενη μέρα του στίβου και θα είναι υποψήφιο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ, με την ΑΚΑΣ που στοχεύει στην προεδρία με τη Σοφία Σακοράφα.

Η ανάρτηση που έκανε ο Κώστας Κεντέρης στο facebook ήταν απλή και περιεκτική. Αρκετή όμως για να δώσει στίγμα για το λόγο της επιστροφής του.

Ο πρωταθλητής του μήκους Λούης Τσάτουμας, ένας από τους πιο σπουδαίους άλτες ύψους Λάμπρος Παπακώστας, η πρωταθλήτρια στο τριπλούν Βούλα Τσιαμητα, ο Δημήτρη Κοκκότης (επίσης πρωταθλητής στο ύψος) και η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 1500 μέτρα Νάντια Εφεντάκη προσυπογράφουν την παρακάτω ανακοίνωση:

«Σε μια περίοδο που οι καλές και ευχάριστες ειδήσεις για τον αθλητισμό είναι είδος υπό εξαφάνιση, το να μαθαίνουμε πως ο Κώστας Κεντέρης αποφάσισε να επιστρέψει στο στίβο και να εργαστεί για την επόμενη μέρα του αθλήματος μας γεμίζει χαρά και περηφάνια.
Στηρίζουμε την υποψηφιότητά του Κώστα ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου στον ΣΕΓΑΣ.  Ο δικός μας Κώστας, ο συναθλητής μας, ο δικός μας άνθρωπος, είμαστε βέβαιοι πως θα αποτελέσει τη φωνή μας σε όσα χρειάζεται ο στίβος του ’’αύριο’’».

Διαβάστε ακόμη

Ντάρεν Κάμπελ: Προπονητής των σπριντ στην Premier League ο αντίπαλος του Κεντέρη

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…