ΣΤΙΒΟΣ

Κώστας Τριαντάφυλλος:  Σεβαστής και Παναγόπουλος δίνουν την σκυτάλη στη Σοφία Σακοράφα

«Υπήρξε ένταση. Υπήρξαν ίσως και κάποια πράγματα που ξεπέρασαν κάποια όρια», δήλωσε στο sportime.gr, αναφορικά με την προεκλογική.
«Υπήρξε ένταση. Υπήρξαν ίσως και κάποια πράγματα που ξεπέρασαν κάποια όρια», δήλωσε στο sportime.gr, αναφορικά με την προεκλογική.

«Υπήρξε ένταση. Υπήρξαν ίσως και κάποια πράγματα που ξεπέρασαν κάποια όρια», δήλωσε στο sportime.gr, αναφορικά με την προεκλογική περίοδο στον ΣΕΓΑΣ, ο Κώστας Τριαντάφυλλος, πρόεδρος της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Χίου – Σάμου – Ικαρίας.

«Νομίζω το σημαντικότερο είναι αυτή όλη η ενέργεια που συγκεντρώθηκε ως ένταση να γίνει έργο την επόμενη μέρα των εκλογών ούτως ώστε να υπάρξει και αποτέλεσμα.  Δηλαδή να μην περιοριστούμε στα λόγια. Στις δύσκολες ώρες σημασία και ρόλο παίζουν τα έργα», τόνισε.

Σύμφωνα με τον κ. Τριαντάφυλλο, «εδώ στα δύσκολα πρέπει να μετρήσουν πάλι οι πράξεις».« Πράξεις από τις οποίες δεν περισσεύει κανείς και στις οποίες όποιος θέλει να προσφέρει επειδή αγαπάει τον κλασσικό αθλητισμό, σίγουρα είναι αναγκαίος, προκειμένου να συνεχίσουμε την επόμενη μέρα», ανέφερε..

«Η επόμενη μέρα, πρέπει να πούμε ότι θα είναι μία δύσκολη μέρα. Δεν θα είναι ένας περίπατος.  Δεν θα είναι μία εύκολη περίοδος», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Χίου – Σάμου – Ικαρίας .

«Παρά την πολύ επιτυχημένη πορεία της αρχαιότερης Ομοσπονδίας της χώρας, παρά το σπουδαίο έργο που παρήχθη στην διοίκηση Σεβαστή – Παναγόπουλου, είμαστε εν μέσω πανδημίας. Με κλειστά τα σωματεία μας, με κλειστές της ακαδημίες μας βασικά, με την Ομοσπονδία χωρίς ίδιους πόρους, επειδή δεν υπάρχουν τα δρομικά αγωνίσματα, οι αγώνες εκτός σταδίου» είπε στο sportime.gr o Kώστας Τριαντάφυλλος. «Είναι μια πολύ δύσκολη οικονομική συγκυρία. Είμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή της Ομοσπονδίας μας», τόνισε.

Ο Κώστας Τριαντάφυλλος υπογράμμισε πως «από εκεί που το αφήνουν οι κ.κ. Σεβαστής και Παναγόπουλος, με έμπνευση την δική τους την διαδρομή, πρέπει να το πάμε παραπέρα με την Σοφία Σακοράφα βεβαίως μπροστά, έτσι ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε αυτό τον πολύ δύσκολο κάβο. Η συνέχεια αυτών των δύο είναι η Σοφία Σακοράφα». «Η Σοφία παίρνει ουσιαστικά την σκυτάλη από τον Βασίλη και τον Κώστα, προκειμένου να συνεχίσει στην πιο δύσκολη στιγμή για τον στίβο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Σε αυτή την πορεία, αυτός ο τεχνητός κάβος που υπήρξε στις εκλογές, πολύ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν», εκτίμησε.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Χίου – Σάμου – Ικαρίας  έκλεισε με μία ευχή προς τον Βασίλη Σεβαστή. «Αυτή την ώρα ο Βασίλης Σεβαστής δίνει την δική του τη μάχη. Έχει όμως μαζί του τις ευχές όλων μας, ότι θα βγει και από αυτή τη μάχη νικητής» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Λιούμπας Γιάννης: Ακρογωνιαίος λίθος του κλασσικού αθλητισμού στην Ελλάδα ο Βασίλης Σεβαστής

Αστέριος Τσιφτσόγλου: Υποψήφιος με την ΑΚΑΣ για το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ

Κώστας Τριαντάφυλλος:  Σεβαστής και Παναγόπουλος δίνουν την σκυτάλη στη Σοφία Σακοράφα

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Facebook Messenger Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

ΣΧΟΛΙΑ