Λευτέρης Αυγενάκης: ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ με την υπερτιμολόγηση του τάπητα στίβου στο Πανθρακικό της Κομοτηνής!


Γεράσιμος Μανωλίδης

Λευτέρης Αυγενάκης: ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ με την υπερτιμολόγηση του τάπητα στίβου στο Πανθρακικό της Κομοτηνής!


Λευτέρης Αυγενάκης. Τελειωμό δεν έχει η συστηματική «κακοποίηση» με όλους τους τρόπος από τον Υφυπουργό Αθλητισμού.

Λευτέρης Αυγενάκης: Είναι σαφές και ξεκάθαρο. Η πολιτεία σε ότι αφορά τον αθλητισμό έχει τοποθετήσει έναν λύκο για να φυλάει τα πρόβατα. Και υπάρχουν και πολλά από αυτά που νομίζουν πως το πράττει καλώς. Πρόβατα, άλλωστε…

Το Sportime το έχει αναφέρει πολλές φορές. Από τη μία είναι η «Αυγενοποίηση» του αθλητισμού με τη σαφή εμπλοκή που (θέλει να) έχει ο Κρητικός πολιτικός με τις αρχαιρεσίες στις ομοσπονδίες. Δεν είναι όμως το μόνο πρόβλημα. Διότι υπάρχει και ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται τη δημόσιο περιουσία και τα χρήματα που δαπανώνται για αυτή.

Το Υφυπουργείο Αθλητισμού και συγκεκριμένα το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων θα προχωρήσει στην έγκριση της τοποθέτησης ελαστικού τάπητα στίβου στο Πανθρακικό στάδιο στην Κομοτηνή. Ο Λευτέρης Αυγενάκης είχε δεσμευτεί για τη συγκεκριμένη αναβάθμιση κατά την επίσκεψή του εκεί πριν από λίγους μήνας.

Χαράς ευαγγέλια για τους κατοίκους της ακριτικής περιοχής, όχι όμως για τους Έλληνες φορολογούμενους. Διότι η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων οφείλει να πορεύεται με οικονομική λογική και με τις συνθήκες που επικρατούν. Το κόστος για 7.000 τ.μ. και τις αλλαγές στα εμπόδια, στα σκάμματα κλπ ανέρχεται στα 780.000 ευρώ!

Η τιμή του τ. μ. είναι στα 17 ευρώ. Κάτι που σημαίνει 119.000 ευρώ. Συν το ΦΠΑ φτάνουμε κάπου στις 150.000 ευρώ! Οι λοιπές εργασίες, το ανθρώπινο δυναμικό, λοιπές χρεώσεις και γενικότερα όλο το έργο, καλή τη πίστει, να φτάσουν περίπου 420.000 ευρώ! Στο σύνολο! Μιλάμε με δυο λόγια για +350.000 υπερτιμολόγηση!

Σκάνδαλο. Σχεδόν διπλή τιμή! Δηλαδή εκεί που μπορούν αν φτιαχτούν δύο στάδιο με τα ίδια χρήματα φτιάχνεται ένα! Δύο τινά. Το πρώτο να μην συμβουλεύονται στο Υφυπουργείο Αθλητισμού κάποιον ειδικό, κάποιον που μπορεί πραγματικά να δυο φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Το δεύτερο, ας μην το αναλύσουμε, το καταλαβαίνετε μόνοι σας…

Διαβάστε ακόμα
Λευτέρης Αυγενάκης: Η επιλεκτική ευαισθησία του Υφυπουργού κάνει τα στάδια να ρημάζουν!

Πατατράκ Αυγενάκη με τις εκλογές στον ΣΕΓΑΣ! 150 σωματεία υπέρ της Σακοράφα!

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά.


Sportime Extras