Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στις κάμερες και εξέφρασε την θλίψη του, αν έχουν υπάρξει περιστατικά με το #metoo.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας σε δηλώσεις του τόνισε, πως αν υπάρχουν περιστατικά με το #metoo, στο χώρο του αθλητισμού, λυπάται πολύ γι' αυτό το γεγονός.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε στις κάμερες και εξέφρασε την θλίψη του, αν έχουν υπάρξει περιστατικά με το #metoo.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Ο Ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας, αρχικά σε δηλώσεις του μίλησε για τα προσωπικά του και αν σκέφτονται με την γυναίκα του να κάνουν τρίτο παιδί.

Για αυτό το θέμα απάντησε πως με τις υποχρεώσεις του, δεν σκέφτονται προς το παρόν αυτό το ενδεχόμενο. Ενώ εξέφρασε την σιγουριά πως η Βασιλική Μιλλούση, θα τα καταφέρει σίγουρα στις υποχρεώσεις της, στο Dancing with the stars.

Όσον αφορά τώρα το #metoo, σημείωσε πως ο αθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός χώρος. Από εκεί και πέρα αν υπήρξαν τέτοια περιστατικά, γιατί δεν είναι σίγουρος, λυπάται πολύ.

Ο ίδιος πάντως δεν έχει διαπιστώσει κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζει κάποιος αθλητής που έχει καταφέρει να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, να έχει πετύχει τους στόχους του, να έχει κάποιο τέτοιο παράπονο.

Δυστυχώς μερίδα του τύπου έτρεξε να διαστρεβλώσει πλήρως τις δηλώσεις του Έλληνα Ολυμπιονίκη, παρουσιάζοντας τον ως σκεπτικό αναφορικά με τις καταγγελίες.

Την στιγμή που ο ίδιος λέει ξεκάθαρα πως λυπάται πολύ για όλα αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο