ΣΤΙΒΟΣ

Μαραθώνιος Αθήνας 2021: Το νέο σύνθημα του Μαραθωνίου είναι απόλυτα…αυθεντικό- #iAMAuthentic

Το νέο hashtag #iAMAuthentic, παρουσιάστηκε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στο κλειστό στάδιο Π. Φαλήρου που πραγματοποιείται η έκθεση EXPO.
Μαραθώνιος Αθήνας 2021: Το νέο σύνθημα του Μαραθωνίου είναι απόλυτα…αυθεντικό- #iAMAuthentic

Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός, κάθε άνθρωπος είναι αυθεντικός, όπως και ο Μαραθώνιος της Αθήνας. Το μήνυμα αυτό αποτυπώνει το νέο hashtag.

Το νέο hashtag παρουσιάστηκε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας την Τετάρτη το μεσημέρι στο κλειστό γήπεδο Π. Φαλήρου, για το κορυφαίο δρομικό γεγονός, που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ, με μεγάλο χορηγό την ΟΠΑΠ ΑΕ.

Η γιορτή του μαραθωνίου επιστρέφει φέτος δυναμικά με στόχο να ξεσηκώσει τόσο τους χιλιάδες δρομείς, όσο και τους χιλιάδες θεατές που θα βρεθούν στη διαδρομή και στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Το σύνθημα #iAMAuthentic κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο και αποτελεί κομμάτι της φετινής διοργάνωσης. Οι δρομείς που θα συμμετάσχουν στον αγώνα, αλλά και θεατές που θα ζουν τη μαγεία της διοργάνωσης από το δρόμο ή το στάδιο, μπορούν να αναρτούν στα social media την αγαπημένη τους φωτογραφία με το νέο hashtag και να μοιραστούν το λόγο που τους κάνει αυθεντικούς. Πρόκειται για ένα σύνθημα με το οποίο θα ταυτιστούν χιλιάδες δρομείς, που έχουν χιλιάδες λόγους να συνδεθούν με την κορυφαία διοργάνωση του αθλητισμού και του πολιτισμού.

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.