Έχουν τσακωθεί με την αλήθεια, είναι μια έκφραση που χρησιμοποιούμε όταν κάποιοι γράφουν ψευδείς ειδήσεις ή δεν έχουν διασταυρωμένο ρεπορτάζ.

Η Σοφία Σακοράφα ανέλαβε όλες τις αρμοδιότητες του οργανωτικού και τεχνικού διευθυντή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Έχουν τσακωθεί με την αλήθεια, είναι μια έκφραση που χρησιμοποιούμε όταν κάποιοι γράφουν ψευδείς ειδήσεις ή δεν έχουν διασταυρωμένο ρεπορτάζ.

Βουλωμένο γράμμα διαβάζει αυτός… το λέμε καμιά φορά ειρωνικά, ακριβώς για τους παραπάνω λόγους.

Και ακριβώς τα παραπάνω ταιριάζουν κουτί για το site της «Αναγέννησης», όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές, το Sportsfeed.

Από πού να αρχίσει κανείς και πού να το φθάσει, αλλά θα ασχοληθούμε με τις εξελίξεις με τον Μαραθώνιο της Αθήνας και τον νέο τεχνικό διευθυντή.

«Οδήγησε σε παραίτηση τον Βαγγέλη Παπαποστόλου», έγραφαν όταν έγινε η ιστορία με τον διευθυντή αγώνων και την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα. Ακολούθησαν δημοσιεύματα κινδυνολογίας και φθάσαμε στον Ηλία Ζαχαρόγιαννη που είναι- κατ’ αυτούς- ο αντικαταστάτης του Βαγγέλη Παπαποστόλου!

Μη ξεχνάμε και τη διάψευση του Νίκου Πολιά! (Διαβάστε εδώ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ έγινε την περασμένη Παρασκευή και ανακοινώθηκε πως ο αντικαταστάτης του Βαγγέλη Παπαποστόλου είναι η ίδια η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ. Η Σοφία Σακοράφα παίρνει όλες τις αρμοδιότητες του Μαραθωνίου και το οργανωτικό και του τεχνικού διευθυντή.

Φυσικά καμία αναφορά για τα πραγματικά γεγονότα στο sportsfeed, δηλαδή για τα όσα έγιναν στο Διοικητικό Συμβούλιο και στις επίσημες ανακοινώσεις του ΣΕΓΑΣ.

Δηλαδή, αυτό που διαβάζει κάποιος, αν επισκεφθεί τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, είναι πως ο Ηλίας Ζαχαρόγιαννης είναι αντικαταστάτης του Βαγγέλη Παπαποστόλου. Φυσικά ευτυχώς που υπάρχουν και ιστοσελίδες με μεγάλη αναγνωσιμότητα, όπως το Sportime, αλλά και ο επίσημος ΣΕΓΑΣ για να διαβάσει κανείς την πραγματικότητα, πως αντικαταστάτης του Βαγγέλη Παπαποστόλου είναι η Σοφία Σακοράφα.

Εδώ ερχόμαστε και σε άλλη πληροφόρηση. Ότι ο Βαγγέλης Παπαποστόλου παραιτήθηκε και σε άλλο θέμα πως τελικά δεν παραιτήθηκε, αλλά του κατήγγειλε τη σύμβαση η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα.

Προς τι η κινδυνολογία ότι φεύγουν οι άνθρωποι του μαραθωνίου της Αθήνας!

Υ.Γ.: Δεν θα μπορούσαμε να αναφερθούμε και στη «βάφτιση» του Λάμπρου Παπακώστα ως τεχνικού διευθυντή του ΣΕΓΑΣ. Κοντός ψαλμός που λέει ο λαός μας την προσεχή Πέμπτη θα ανακοινωθεί το όνομα. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον πώς θα παρουσιάσουν τη γκάφα τους!

Όχι τίποτα άλλο, αλλά έχουν γράψει δέκα ονόματα… Παπατώλης, «πως δεν τρώγεται ο Κουτσιώρας», Παπακώστας κ.α. Έτσι, σου λέει, αν ανακοινωθεί ένας από αυτούς, θα γράψουμε «όπως είχε γράψει το sportsfeed»!

 

 

 

 

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο