Μαραθώνιος Λονδίνου: Ευελπιστούν σε ρεκόρ συμμετοχών οι διοργανωτές


Τάσος Βουγιουκλίδης

Μαραθώνιος Λονδίνου: Ευελπιστούν σε ρεκόρ συμμετοχών οι διοργανωτές


Ο μαραθώνιος του Λονδίνου αποτελεί ουσιαστικά το highlight της φετινής σεζόν στο συγκεκριμένο αγώνισμα και οι διοργανωτές παραμένουν αισιόδοξοι ευελπιστώντας σε ρεκόρ συμμετοχών, που μπορει να φτάσει ακόμα και τους 50.000 δρομείς.

Σε αντίθεση με τον αντίστοιχο αγώνα του 2020, όπου διεξήχθη με την συμμετοχή μόνο των λεγόμενων elite αθλητών, για το 2021 οι υπεύθυνοι του μαραθωνίου του Λονδίνου, πιστεύουν πως θα επιτραπεί η συμμετοχή και ερασιτεχνών δρομέων. Αν βεβαίως συμβεί αυτό, τότε, πιθανό είναι ο φετινός μαραθώνιος του Λονδίνου να μείνει στην ιστορία. Αφού, οι δρομείς μπορεί να φτάσουν ή ακόμα και να ξεπεράσουν τους 50.000. Αν αυτό γίνει πραγματικότητα, θα μιλάμε για ρεκόρ. Πάντως, το μέχρι στιγμής ρεκόρ συμμετεχόντων είχε σημειωθεί το 2019 με 42.906 ανθρώπους.

Ο υπεύθυνος της διοργάνωσης Χιούζ Μπρέισερ, είπε σε δηλώσεις του: ” Σύμφωνα με την κυβέρνηση, ο λαός της μεγάλης Βρετανίας θα έχει εμβολιαστεί μέχρι τον Σεπτέμβριο, η διοργάνωση έχει προγραμματιστεί για τις 3 Οκτωβρίου και για αυτόν τον λόγο έχουμε ακόμα ελπίδες ότι θα ζούμε πλέον σε έναν διαφορετικό κόσμο από αυτόν που ζούμε σήμερα και έτσι θα επιτραπεί σχεδόν σε όλους συμπεριλαμβανομένων των ερασιτεχνών να λάβουν μέρος.”

 

 

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras