×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μαραθώνιος Σικάγο: Ανακοινώθηκε η ακύρωσή του


    Τάσος Βουγιουκλίδης

Μαραθώνιος Σικάγο: Ανακοινώθηκε η ακύρωσή του


Ο μαραθώνιος του Σικάγο ακυρώθηκε, δεν θα διεξαχθεί φέτος. Κλείνοντας  βέβαια ραντεβού, για το 2021 με την ελπίδα να μην υπάρξουν απρόοπτα.

Ο μαραθώνιος του Σικάγο, δεν είναι το μόνο θύμα του Covid-19,  (μάλλον είναι ένα ακόμα θύμα του). Αφού έχει ήδη ανακοινωθεί η μη διεξαγωγή δυο ακόμα τεράστιων μαραθώνιων, όπως είναι αυτοί του Βερολίνου αλλά και της Νέας Υόρκης.  Μετά την ακύρωση του συγκεκριμένου μαραθωνίου, πλέον δεν θα διεξαχθεί κανένας μεγάλος αγώνας ανάλογης απόστασης στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής το 2020. Ενώ, λίγοι είναι οι αγώνες που έχουν… “επιζήσει” και στην Ευρώπη. (Μαραθώνιος Λονδίνου(4 Οκτωβρίου ο οποίος είναι αμφίβολος, Άμστερνταμ 18 Οκτωβρίου, Αθήνα 8 Νοεμβρίου και Βαλένθια 6 Δεκεμβρίου). Φυσικά για τις 13 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένος ο Μαραθώνιος του Αμβούργου, που όμως είναι εξαιρετικά αμφίβολη η διεξαγωγή του. Καθώς δεν έχει πάρει ακόμα την απαραίτητη έγκριση από την Γερμανική κυβέρνηση.

Ο μαραθώνιος του Σικάγο ήταν να γίνει στις 11 Οκτωβρίου και μολονότι  εν τέλη δεν θα διεξαχθεί, οι διοργανωτές με ανακοίνωση τους διαβεβαίωσαν τους πιθανούς συμμετέχοντες, πως όσες εγγραφές έχουν γίνει,  έχουν ήδη μεταφερθεί για το 2021.  Επίσης, ένα ακόμα πολύ σημαντικό γεγονός και πρωτοβουλία των διοργανωτών, έχει να κάνει με το οικονομικό κομμάτι. Καθώς όσοι επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να λάβουν τα χρήματα του πίσω.

 

 

ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Τελευταία Νέα