Ματζουρογιάννης και Δόση θα αγωνιστούν στο Βελιγράδι!


Τάσος Βουγιουκλίδης

Ματζουρογιάννης και Δόση θα αγωνιστούν στο Βελιγράδι!


Ο Παναγιώτης Ματζουρογιάννης και η Παναγιώτα Δόση θα αγωνιστούν στο μίτινγκ του Βελιγραδίου την ερχόμενη Τετάρτη 24/2.

Την ευκαιρία να βελτιώσουν τις φετινές τους επιδόσεις θα έχουν οι Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης και Παναγιώτα Δόση, στη διάρκεια του μίτινγκ κλειστού στίβου που θα λάβει χώρα στην πρωτεύουσα της Σερβίας

Ο Μαντζουρογιάννης ήταν δεύτερος στο Πανελλήνιο κλειστού στο μήκος με άλμα στα 7,62 μ. επίδοση κοντά στο ατομικό του 7,69 μ., ενώ έδειξε πως έχει το περιθώριο να πάει μακρύτερα. Το ατομικό της ρεκόρ ισοφάρισε στο Πρωτάθλημα η Δόση με το άλμα στα 1,83 μ., ωστόσο στη Σερβία θέλει να προσεγγίσει επιδόσεις πάνω από το 1,85 μ. στο ύψος.

Το ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στη διοργάνωση εκδήλωσαν τόσο η Αναστασία Μαρινάκου και ο Μάριος Αναγνωστου στις αποστάσεις, που περιμένουν απάντηση από τους διοργανωτές.

Φυσικά, το μίτινγκ του Βελιγραδίου μαζί με αυτό της Μαδρίτης που θα διεξαχθούν τη ίδια μέρα, είναι οι τελευταίες ευκαιρίες για όσους αθλητές επιδιώκουν να πιάσουν το όριο για το Ευρωπαϊκό του Τορούν. Αφού, είναι και οι δυο τελευταίοι αγώνες πριν την συγκεκριμένη διοργάνωση.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού του Τορούν κλείνουν το μεσημέρι της Τετάρτης, ωστόσο με απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα ισχύσουν όρια και επιδόσεις που θα σημειωθούν στα δύο αυτά μίτινγκ.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras