Εξαιρετικές επιδόσεις σημείωσαν οι Έλληνες αθλητές στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα. Ανάμεσα στις επιδόσεις που ξεχώρισαν στους Παγκόσμιους Μαθητικούς Αγώνες, ήταν αυτή της Μιλένας Ποστίκα, στο άλμα επί κοντώ. Η αθλήτρια του Α.Ο. Μεγάρων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 3,95 μέτρα, ισοφαρίζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ που είχε πραγματοποιήσει το 2006 η Κατερίνα Στεφανίδη. Στη συνέχεια η...

Εξαιρετικές επιδόσεις σημείωσαν οι Έλληνες αθλητές στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα.

Ανάμεσα στις επιδόσεις που ξεχώρισαν στους Παγκόσμιους Μαθητικούς Αγώνες, ήταν αυτή της Μιλένας Ποστίκα, στο άλμα επί κοντώ.

Η αθλήτρια του Α.Ο. Μεγάρων κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με επίδοση 3,95 μέτρα, ισοφαρίζοντας το παγκόσμιο ρεκόρ που είχε πραγματοποιήσει το 2006 η Κατερίνα Στεφανίδη.

Στη συνέχεια η νεαρή αθλήτρια που έχει προπονητή τον Μανώλη Καραγιάννη, ξεπέρασε τα 4 μέτρα και μάλιστα με την πρώτη της προσπάθεια, κάνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ σε Γυμνασιάδα.

Η Ποστίκα έχοντας ανεβασμένη την αυτοπεποίθηση της επιχείρησε στα 4,05 μέτρα, χωρίς να τα καταφέρει, αλλά άφησε πολλές υποσχέσεις για νέα ρεκόρ στο άμεσο μέλλον.

Δείτε το βίντεο:

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο