ΣΤΙΒΟΣ

Με επιτυχία διεξήχθη το Run Greece στα Ιωάννινα

Στα 10χλμ. του Run Greece στα Ιωάννινα νικητές ήταν ο Θανάσης Μπαρμπαγιάννης και η Ερμιόνη Χασκή.
Με επιτυχία διεξήχθη το Run Greece στα Ιωάννινα

Γιορτή αποτέλεσε για τα Ιωάννινα ο φετινός αγώνας της σειράς του ΣΕΓΑΣ Run Greece με χιλιάδες δρομείς να τρέχουν στους δρόμους της πόλης.

Ο αγώνας Run Greece 2021 πραγματοποιήθηκε στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων για όγδοη φορά και διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ με την στήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου και του δήμου Ιωαννίνων, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου και το Επιμελητήριο Ιωαννίνων.

Παρά τις διαφορετικές συνθήκες που υπάρχουν λόγω της πανδημίας οι κάτοικοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών στον αγώνα που μεγάλος χορηγός είναι η Ergo.

Στο αγωνιστικό τομέα τώρα στα 10χλμ. στους άνδρες νικητής και πρώτος στη γενική κατάταξη ήταν ο Θανάσης Μπαρμπαγιάννης με χρόνο 33.41. Ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο Αλέξανδρος Τζουμάκας με 34.20 και τρίτος ήταν ο Βασίλης Τσιρώνης με 35.03.

Στις γυναίκες κέρδισε η Ερμιόνη Χασκή (φωτό με τον Θανάση Χασκή), με χρόνο 45.00, δεύτερη ήταν η Άννα Αποστολοπούλου με 47.58 και τρίτη η Αγγελική Μαδραβέλη με 48.14.

Στα 5χλμ. επικράτησε ο πρωταθλητής Κ23 στα στιπλ, Νέστορας Κολιός με 16.26, με δεύτερο τον Αλέξανδρο Γεωργίου σε 16.38 και τρίτο τον Γιώργο Τασιούλα με 16.45. Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Έφη Φλώρου με 19.03, δεύτερη ήταν η Αποστολία Τσιτσάκη με 19.43 και τρίτη η Χρύσα Ανδρούτσου με 19.57.

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με επιτυχία διεξήχθη το Run Greece στα Ιωάννινα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.