Ο προπονητής του Εμμανουήλ Καραλή Παναγιώτης Συμεωνίδης θα καθοδηγήσει στον αυριανό αγώνα του Τουρκουά την Νικόλ Κυριακοπούλου, μετά από λάθος που έγινε λόγω…Covid-19 με τον Φώτη Στεφανή.

Ο Covid-19 φαίνεται πως έφερε αναστάτωση και δημιούργησε προβλήματα στην Νικόλ Κυριακοπούλου και στον προπονητή Φώτη Στεφανή  που ανέλαβε να την καθοδηγήσει στο αυριανό (31/1) μίτινγκ που θα διεξαχθεί στην πόλη Τουρκουά της Γαλλίας. Αυτό διότι, οι διοργανωτές είχαν τα στοιχεία του Στεφανή, όμως δεν φρόντισαν να του έχουν έτοιμο PCR τεστ, έτσι ώστε να μπορέσει να γυρίσει στην Ελλάδα. Για τον λόγο αυτόν λοιπόν, ο προπονητής ο οποίος θα αναλάβει την καθοδήγησει της Ελληνίδας πρωταθλήτριας στο αυριανό της ντεμπούτο στην φετινή χρονιά, θα είναι ο Παναγιώτης Συμεωνίδης. Προπονητής του Εμμανουήλ Καραλή όπου βρίσκεται και αυτός στο Τουρκουά για να αγωνιστεί στο συγκεκριμένο μίτινγκ.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, το ότι η Νικόλ Κυριακοπούλου, αρχικά θεώρησε πως αυτό το ολέθριο λάθος ήταν των διοργανωτών, με αποτέλεσμα να χάσει κάθε όρεξη να αγωνιστεί στο Τουρκουά αύριο. Φυσικά, μετά από αρκετές συζητήσεις που έγιναν με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, κατάφερε να ηρεμήσει και εν τέλει θα αγωνιστεί κανονικά.

Για την Νικόλ, αύριο θα είναι πρώτος αγώνας  και με δεδομένο ότι δεν θα την δει ο Φώτης Στεφανής στον αγώνα, οι προσδοκίες είναι συγκρατημένες. Ενώ, αν όλα κυλήσουν ομαλά, οι επόμενοι αγώνες στους οποίους έχει προγραμματίσει να συμμετέχει η Ελληνίδα είναι στο Ρουέν(6/2), στο Λιεβέν 9/2), αλλά και το πανελλήνιο πρωτάθλημα (12-13/2).

Να θυμίσουμε, πως αύριο στο μίτινγκ του Τουρκουά, θα έχουμε τριπλή Ελληνική εκπροσώπηση στο άλμα επί κοντώ, μιας και εκτός από την Νικόλ Κυριακοπούλου και τον Εμμανουήλ Καραλή αναμένεται να αγωνιστεί και η Κατερίνα Στεφανίδη.