Με τον στίβο ή με αυτούς; Ο Στέλιος Δημότσιος, όπως και ο Αλέξης Αλεξόπουλος ασφαλώς, υπήρξαν πραγματικοί συνοδοιπόροι του Κώστα Κεντέρη.

Ο Στέλιος Δημότσιος είναι ακόμα που πρέπει να απαντήσει. Είναι με το άθλημα, ή με αυτούς που το καπηλεύονται;

Με τον στίβο ή με αυτούς; Ο Στέλιος Δημότσιος, όπως και ο Αλέξης Αλεξόπουλος ασφαλώς, υπήρξαν πραγματικοί συνοδοιπόροι του Κώστα Κεντέρη. Ο Δημότσιος ήταν συνεχώς παρέα με τον αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ στις αποστολές της Εθνικής ομάδας του Μπρούνο Τζάουλι.

Παρέα μάλιστα, αμφότεροι πρωταγωνιστές, είχαν οδηγήσει την Ελλάδα στην άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Παρέα έχουν τρέξει σκυταλοδρομίες 4Χ400. Δεδομένα, ο Στέλιος Δημότσιος δεν είναι από αυτούς που μπορούν να είναι παρέα με το Sportsfeed, με τους αδελφούς Νικολάου. Δεδομένο, ένα αρκετά σεβάσμιο στιβικό μέγεθος δεν μπορεί να είναι απέναντι από τον στίβο.

Η συμπόρευση με την Αναγέννηση όμως εδώ και πέρα δεν κρύβει άγνοια. Το «νίπτω τας χείρας μου» πέρασε. Κανένας από όλους αυτούς τους μεγάλους αθλητές δεν έχουν πια το δικαίωμα να βγάζουν την ουρά τους απέξω. Βρίσκονται σε ένα σύστημα που βρίθει ψεμάτων, συκοφαντιών και fake news. Υπομονεύει το καλό του κλασικού αθλητισμού, βάζει παγίδες στην ανάπτυξη του στίβου.

Είναι άξιο απορίας, μνημειώδες, πως άνθρωποι που έχουν φάει ψωμί και αλάτι με τον Κώστα Κεντέρη, που έχουν δει τον τρόπο με τον οποίο προεδρεύει ως τώρα η Σοφία Σακοράφα, να νομιμοποιούν με τη σιωπή τους τις πρακτικές των Νικολάου και του sportsfeed. Πρέπει να μπει ένα τέλος. Διότι ποιος είναι ο Στέλιος Δημότσιος ξέρουμε. Ας μάθουμε όμως και με ποιον είναι. Με τον στίβο ή με αυτούς;

ΤΟ SPORTIME ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ

Το Sportsfeed βλάπτει σοβαρά τον στίβο

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο