Η επιτροπή επιμόρφωσης και επιστημονικής στήριξης του ΣΕΓΑΣ διοργάνωσε τη Δευτέρα εκπαιδευτικό σεμινάριο σε συνεργασία με τον ΕΟΚΑΝ.

Στο εκπαιδευτικό σεμινάριο μίλησαν ο διοικητής του ΕΟΚΑΝ δρ. Γρηγόρης Λέων και ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Γιατρουδάκης.

Η επιτροπή επιμόρφωσης και επιστημονικής στήριξης του ΣΕΓΑΣ διοργάνωσε τη Δευτέρα εκπαιδευτικό σεμινάριο σε συνεργασία με τον ΕΟΚΑΝ.

Η επιτροπή επιμόρφωσης και επιστημονικής στήριξης του ΣΕΓΑΣ έχει ως στόχο την πληρέστερη ενημέρωση αθλητών και προπονητών σε θέματα, που αφορούν στο ντόπινγκ.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου έγινε ενημέρωση για την ορθή χρήση του συστήματος ADAMS, την εφαρμογή του TUE, αλλά και τις συνέπειες της χρήσης απαγορευμένων ουσιών στην υγεία ενός αθλητή ή αθλήτριας.

Στο σεμινάριο μίλησε και ο διοικητής του ΕΟΚΑΝ Δρ. Γρηγόρης Λέων, ο οποίος αναφέρθηκε και στα βήματα που έγιναν το τελευταίο διάστημα ώστε το ΕΟΚΑΝ να αποκτήσει και πάλι την δυναμική που του αρμόζει.

Στο σεμινάριο μίλησε και ο γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ και πρόεδρος της Επιτροπής Επιμόρφωσης και Υψηλού Αθλητισμού, Γιώργος Γιατρουδάκης, ο οποίος στάθηκε στην αναγκαιότητα της ενημέρωσης των αθλητών και αθλητριών μας σε καίρια ζητήματα, όπως αυτό του ντόπινγκ. Το συντονισμό του σεμιναρίου είχε ο Σπύρος Κέλλης, ο οποίος είναι συντονιστής της Επιτροπής Επιμόρφωσης.

 

Διαβάστε τα πάντα για τον στίβο εδώ