ΣΤΙΒΟΣ

Μίλτος Τεντόγλου: Τρομερός και ξανά Παγκόσμιος Πρωταθλητής!

Τα κατάφερε και πάλι ο Μίλτος Τεντόγλου και στέφθηκε Παγκόσμιο Πρωταθλητής!
Μίλτος Τεντόγλου: Τρομερός και ξανά Παγκόσμιος Πρωταθλητής!

Για ακόμα μία φορά ο Μίλτος Τεντόγλου στην κορυφή του κόσμου, αφού στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής για δεύτερη φορά σερί.

Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής, άρχισε ιδανικά τον αγώνα του, αφού πήδηξε στα 8.22, ενώ και ο Ματία Φουρλάνι που τον κόντρα μέχρι το τέλος είχε την ίδια επίδοση.

Ωστόσο ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν μπροστά στο δεύτερο καλύτερο του άλμα, που ήταν το έκτο στη σειρά, αφού έκανε 8.19, ενώ ο Ιταλός έμεινε στο 8.10 και δεν κατάφερε να κάνει τη… ζημιά.

Μετά το πρώτο άλμα ο Μίλτος φάνηκε να χάνει κάπως τη συγκέντρωση του, κάνοντας στο δεύτερο 7.94, στο τρίτο έπιασε τα 8.30 αλλά ήταν άκυρο και κάπου εκεί πέρασε μπροστά ο Φουρλάνι με το 8.10 του.

Αλλά ο Μίλτος Τεντόγλου ηρέμησε και έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα στον κόσμο. Πήρε φόρα και… πέταξε αρχικά στο 8.15 περνώντας πάλι μπροστά, ενώ σφράγισε τη νίκη του με 8.19 στο έκτο του άλμα, εκεί ενώ ο Ιταλός ήταν άκυρος.

Πλέον ο Έλληνας αθλητής, στα 25 του χρόνια μόλις, μπαίνει σε μία κλειστή λίστα, με τους αθλητές που έχουν πάρει δύο φορές τον παγκόσμιο τίτλο στο μήκος και βάζει πλώρη για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Πηγή: Stivostime.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μίλτος Τεντόγλου: Τρομερός και ξανά Παγκόσμιος Πρωταθλητής!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.