×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Μίτινγκ αλμάτων Καλλιθέας: 22 Ιουλίου η διεξαγωγή του.


    Τάσος Βουγιουκλίδης

Μίτινγκ αλμάτων Καλλιθέας: 22 Ιουλίου η διεξαγωγή του.


Το μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας, ένα παραδοσιακό διεθνές μίτινγκ μπήκε και αυτό στο φετινό καλενταρι του ΣΕΓΑΣ. 

Ο φετινός αγώνας, θα είναι η 10η έκδοση του ιστορικού αυτού μίτινγκ.  Το μίτινγκ αλμάτων Καλλιθέας, διεξάγεται  τακτικά από τις αρχές της προηγούμενης δεκαετίας και μετέπειτα. Υπεύθυνος για τον αγώνα αυτόν είναι φυσικά ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας σε συνεργασία με τον δήμο. Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 22 Ιουλίου με την συμμετοχή σπουδαίων Ελλήνων -και όχι μόνο- αθλητών και αθλητριών.

Πρέσβειρα της διοργάνωσης θα είναι η “Χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Νικόλ Κυριακοπούλου και επίτιμος καλεσμένος ο κάτοχος του ρεκόρ Ευρώπης στο μήκος, Ρόμπερτ Εμιγιάν.

Στη διοργάνωση, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του κλασικού αθλητισμού στη χώρα μας θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. βέβαια, θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, που έχει ορίσει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και ο ΣΕΓΑΣ.

Οι αγώνες θα γίνουν χωρίς θεατές. Ωστόσο, οι φίλαθλοι του στίβου θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των συμμετεχόντων μέσω Livestreaming μετάδοσης.

Η συνέντευξη Τύπου για το 10ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων θα δοθεί την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 στις 13:00 στο Δημαρχείο Καλλιθέας.

ΕΔΩ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Τελευταία Νέα