ΣΤΙΒΟΣ

Μίτινγκ Κλάτνο: Τριπλή Ελληνική εκπροσώπηση στην Τσεχία!

Στο μίτινγκ του Κλάτνο στην Τσεχία , αναμένεται να είναι ο τελευταίος αγώνας για τους Χρήστο Φραντζεσκάκη Παναγιώτα Δόση και Ελίνα Τζένγκο. Ο “ασημένιος” πρωταθλητής Ευρώπης της κατηγορίας Κ20 στη σφυροβολία, Χρήστος Φραντζεσκάκης, προέρχεται από την εμφάνιση στο Σαμορίν, όπου παρότι έκανε πολλά τεχνικά λάθη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, κατάφερε να φύγει νικητής με...
Μίτινγκ Κλάτνο: Τριπλή Ελληνική εκπροσώπηση στην Τσεχία!

Στο μίτινγκ του Κλάτνο στην Τσεχία , αναμένεται να είναι ο τελευταίος αγώνας για τους Χρήστο Φραντζεσκάκη Παναγιώτα Δόση και Ελίνα Τζένγκο.

Ο “ασημένιος” πρωταθλητής Ευρώπης της κατηγορίας Κ20 στη σφυροβολία, Χρήστος Φραντζεσκάκης, προέρχεται από την εμφάνιση στο Σαμορίν, όπου παρότι έκανε πολλά τεχνικά λάθη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, κατάφερε να φύγει νικητής με βολή στα 75,34 μ., λίγες μόλις ημέρες από τη βολή στα 75,34 μ., που πέτυχε στο Χόρζοβ. Και αποτελεί ατομικό του ρεκόρ. Ο Φραντζεσκάκης είναι σε καλή κατάσταση κι αν δεν έχει επηρεαστεί από τα διαδοχικά ταξίδια είναι σίγουρο πως θα κυνηγήσει να σπάσει και το φράγμα των 77,00 μέτρων.

Τον τελευταίο της αγώνα στη φετινή σεζόν θα πραγματοποιήσει στην Τσεχία η Ελίνα Τζένγκο. Η οποία  θέλει να τον συνδυάσει με βολή ανάλογη των δυνατοτήτων της.  Και να κυνηγήσει την επίσημη καταγραφή του παγκοσμίου ρεκόρ νεανίδων. Την οποία της στέρησε ο ΣΕΓΑΣ με το λάθος που έγινε  πριν έναν μήνα. όπου δεν υπήρχε  κλιμάκιο ελέγχου ντόπινγκ στο στάδιο εκείνη την ημέρα  Η αθλήτρια του Γιώργου Μποτσκαριώβ, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές επέστρεψε στις προπονήσεις. ούσα σε θέση να κυνηγήσει και πάλι βολές πάνω από τα 60,00 μ. Όπως με επιτυχία έκανε και στους τέσσερις αγώνες όπου συμμετείχε στη διάρκεια της περιόδου. Το επίπεδο του ακοντισμού θα είναι υψηλό γεγονός που θα λειτουργήσει ευνοϊκά για την Ελληνίδα αθλήτρια που έχει φέτος 63,96 μ., αφού στον αγώνα μετέχουν ακόμη, μια από τις κορυφαίες αθλήτριες όλων των εποχών στο αγώνισμα, η Μπάρμπαρα Σποτάκοβα με φετινό 65,19 μ., αλλά και οι Μαρία Αντριγιουκ (65,70 μ.) και Νικόλα Ογκροντνίκοβα (64,22 μ.).

Σε καλή κατάσταση είναι και η Παναγιώτα Δόση, που ευελπιστεί στον τελευταίο της αγώνα ως νεάνιδα να βελτιώσει το φετινό της 1,85 μ. και γιατί όχι και το ατομικό της – και πανελλήνιο – 1,86 μέτρα.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τάσος Βουγιουκλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ