×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Νασέρ Αλ Κελαΐφι: Μπλεγμένος σε σκάνδαλο στον στίβο!


    Sportime Team

Νασέρ Αλ Κελαΐφι: Μπλεγμένος σε σκάνδαλο στον στίβο!


Τα σκάνδαλα με τις μεγάλες διοργανώσεις που παίρνει το Κατάρ δε σταματούν και στο τελευταίο εμπλέκεται ο Νασέρ Νασέρ Αλ Κελαΐφι.

Ο ιδιοκτήτης της Παρί Σεν Ζερμέν, πέρα από τους μπελάδες που έχει λόγω του Financial Fair Play, είναι μπλεγμένος και σε ένα νέο σκάνδαλο. Αυτή τη φορά, σύμφωνα με την Le Parisien, κατηγορείται για διαφθορά και δωροδοκία, στον πρώην πρόεδρο της IAAF, Λαμίν Ντιάκ, ώστε να πάρει το Κατάρ το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου! Διοργάνωση, την οποία έχει αναλάβει η χώρα και θα φιλοξενήσει φέτος στα τέλη Σεπτέμβρη!

Ο Νασέρ Αλ Κελαΐφι ενημερώθηκε σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα, πως γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί αν οι κατηγορίες έχουν βάση.
Συγκεκριμένα, κατηγορείται πως έδωσε 3,5 εκατομμύρια δολάρια στον Ντιάκ, ώστε να ανατεθεί η διοργάνωση στο Κατάρ, κάτι που έγινε.

Ο Ντιάκ έπεσε από την προεδρία, καθώς εμπλέκεται και σε άλλα σκάνδαλα δωροδοκίας που αφορούν τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο. Την ίδια ώρα και το Κατάρ είναι υπό έρευνα, μαζί και ο Σεπ Μπλάτερ, για το ότι η FIFA τους έδωσε το Μουντιάλ του 2022, με αθέμιτους τρόπους.

Για τον Κελαΐφι πάντως, το πρόβλημα είναι κάτι διαφορετικό, αφού οι δεν εμπλέκεται η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι γαλλικές Αρχές ωστόσο διενεργούν έρευνα και αν ευσταθούν οι κατηγορίες, τότε είναι σε σοβαρούς μπελάδες.


Τελευταία Νέα