ΣΤΙΒΟΣ

Νικόλ Κυριακοπούλου: Θα κάνει 3-4 ακόμη αγώνες στη σεζόν- Έκλεισε μίτινγκ στην Ιταλία

Η Νικόλ Κυριακοπούλου αναμένεται να πάρει μέρος στα διεθνές μίτινγκ σε Ροβερέτο και Πάντοβα και μπορεί και στο Ζάγκρεμπ, περιμένοντας τη Ζυρίχη!
Νικόλ Κυριακοπούλου: Θα κάνει 3-4 ακόμη αγώνες στη σεζόν- Έκλεισε μίτινγκ στην Ιταλία

Η Νικόλ Κυριακοπούλου μπορεί να έχασε το ραντεβού στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο, αλλά συνεχίζει τις προπονήσεις, καθώς έκλεισε αγώνες.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν κατάφερε μέσω ράνκινγκ να πάρει μέρος στη διοργάνωση που ξεκινάει τη Δευτέρα στη γερμανική πόλη. «Υπάρχει η πικρία, γιατί ήταν δύσκολη σεζόν και επιπλέον δεν έγινε καλή διαχείριση. Έχασα κάποιους σημαντικούς αγώνες και ο αγώνας στο διασυλλογικό, που κατέβηκα μόνο και μόνο για τον σύλλογό μου και η εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, επηρέασαν τη βαθμολογία μου. Θα ήταν όλα διαφορετικά έστω και ένα μίτινγκ αν είχα κερδίσει και με 4,40μ. Συμβαίνουν όμως αυτά. Ξεκουράστηκα λίγο μετά το Όρεγκον και τώρα είμαι σε καλή κατάσταση και συνεχίζω τις προπονήσεις. Θέλω να κάνω τουλάχιστον 3 με 4 αγώνες πριν κλείσει η φετινή σεζόν», λέει στο Stivostime η αθλήτρια του Φώτη Στεφανή.

«Αν πάνε όλα καλά θ’ αγωνιστώ στο μίτινγκ του Ροβερέτο στις 30 Αυγούστου. Ακολουθεί στις 4 Σεπτεμβρίου η Πάντοβα. Ανάλογα τι θα γίνει με τον τελικό της σειράς Diamond League και αν είναι μέσα, θα αποφασίσω αν θα πάρω μέρος στο μίτινγκ στο Ζάγκρεμπ στις 11 Σεπτεμβρίου. Θέλω να κλείσω με μια καλή παρουσία πριν ολοκληρωθεί η χρονιά και ξεκινήσω τη νέα με πρώτο στόχο τον κλειστό», καταλήγει η κορυφαία μας άλτρια.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας της σειράς Diamond League με 5 βαθμούς. Είναι από τον αγώνα της στο Μπέρμιγχαμ που ήταν 6η με 4,45μ. και στο Ραμπάτ που ήταν 7η με 4,30μ. Εκκρεμεί ένας ακόμη αγώνας στο επί κοντώ γυναικών στις 26 του μήνα στη Λοζάνη. Να θυμίσουμε ότι ο τελικός είναι στις 7 Σεπτεμβρίου στη Ζυρίχη.

Πηγή stivostime.gr

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.