×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Νόα Λάιλς: Έπαιρνε αντικαταθλιπτικά την άνοιξη


Τάσος Βουγιουκλίδης

Νόα Λάιλς: Έπαιρνε  αντικαταθλιπτικά την άνοιξη


Ο Νόα Λάιλς, θα κάνει το ντεμπούτο του στην φετινή χρονιά την παρασκευή στο Ντάιαμοντ Λίγκ του Μονακό. Καθώς θα αγωνιστεί στα 200 μέτρα.

Ο Νόα Λάιλς, μετά από μια πολύ περίεργη χρονιά όπου προέκυψε η πανδημία του Covid-19 και αναβλήθηκαν  οι ολυμπιακοί αγώνες. Ανυπομονεί σύμφωνα με τα λεγόμενα του να τρέξει τον  πρώτο του αγώνα σε Ντάιαμοντ Λίγκ για φέτος.

Μάλιστα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής των 200ων μέτρων το 2019 παραδέχτηκε πως την άνοιξη μετά την ανακοίνωση της αναβολής των ολυμπιακών αγώνων  αλλά και όλα αυτά που συνέβαιναν με την έξαρση του Κορονοιού σε όλο τον κόσμο, πήρε αντικαταθλιπτικά για να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές τις οποίες περνούσε.

Ο Λάιλς είχε ως στόχο στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο το ντάμπλ (χρυσό μετάλλιο σε 100μ και 200μ). Όμως για να πετύχει αυτούς τους πολύ υψηλούς και απαιτητικούς στόχους θα χρειαστεί να περιμένει ακόμα έναν χρόνο.

Σε ότι αφορά τον αυριανό αγώνα, ο Αμερικανός θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων  δύο δυσκολοκατάβλητους αντιπάλους -ειδικά στην απόσταση των 200ων μέτρων- που αναμένεται να τον δυσκολέψουν από την μία, άλλα και να τον… “τραβήξουν” βοηθώντας τον να κάνει ακόμα καλύτερη επίδοση από την άλλη.  Πρόκειται φυσικά για τον Τούρκο παγκόσμιο πρωταθλητή στην συγκεκριμένη απόσταση το 2017, Ραμίλ Γκουλίεβ και τον Βρετανό επίσης σπεσιαλίστα των 200ων μέτρων, Άνταμ Τζέμιλι. Μάλιστα στην κούρσα αναμένεται να συμμετέχει και ο μικρότερος αδερφός του Νόα Λάιλς, Ζοζεφούς.

Φυσικά, όπως καταλαβένεται αύριο αναμένεται ένα παραδοσιακά πολύ εντυπωσιακό Ντάιαμοντ Λίγκ γενικά.  Ειδικότερα όμως ένα ενδιαφέρον 200άρι με πολύ πιθανή μια μεγάλη επίδοση  από τον Νόα Λάιλς.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ


Τελευταία Νέα