×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ντάιαμοντ Λιγκ Ρώμης: Ξεχωρίζει η επιστροφή του Βαν Νίκερκ!


    Τάσος Βουγιουκλίδης

Ντάιαμοντ Λιγκ Ρώμης: Ξεχωρίζει η επιστροφή του Βαν Νίκερκ!. Το Ντάιαμοντ Λίγκ της Ρώμης είναι ο επόμενος σταθμός της...


Το Ντάιαμοντ Λίγκ της Ρώμης είναι ο επόμενος σταθμός της πολυδιαφημισμένης σειράς αγώνων. Φυσικά, από τις συμμετοχές ξεχωρίζει η επιστροφή του Βαν Νίκερκ.

Βέβαια, εκτός από την μεγάλη επιστροφή του Νοτιοαφρικάνου κατόχου του παγκοσμίου ρεκόρ στα 400μ των ανδρών Γουέιντ Βαν Νίκερκ. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός σχεδόν δύο χρόνια. Οι λίστες συμμετοχών του Ντάιαμοντ λίγκ της Ρώμης περιλαμβάνουν και άλλα πολύ σπουδαία ονόματα του παγκόσμιου στίβου.

Στο άλμα επί κοντώ των ανδρών, ο Ντουπλάντις θα θελήσει να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις. Κύριος αντίπαλος του θα είναι ο Ρενό Λαβιλενί. Στα 400μ εμπόδια των ανδρών, ο Νορβηγός Κάρστεν Βάρχολμ θα κάνει την ύστατη προσπάθεια να σπάσει φέτος το παγκόσμιο ρεκόρ του Κέβιν Γιανγκ. Από το οποίο βρίσκεταιμόλις ένα δέκατο μακριά.  Ενώ, ένα ακόμα αγώνισμα που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον είναι το ύψος των γυναικών. Εκεί, θα έχουμε μια ακόμα ενδιαφέρουσα μάχη ανάμεσα στο αχτύπητο δίδυμο της Ουκρανίας και του μέλλοντος. Ο λόγος φυσικά, για την  19χρονη νεαρή Γιαροσλάβα Μάχιουτσικ και την 22χρονη Γιούλια Λεβτσένκο.

Δείτε αναλυτικά της λίστες συμμετοχής του Ντάιαμοντ Λίγκ της Ρώμης παρακάτω:

 

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Τελευταία Νέα