ΣΤΙΒΟΣ

Ντροπή! Εδώ γυμνάζεται ο ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου- Πλημμύρισε πάλι το ΟΑΚΑ

Με την πρώτη βροχή για άλλη μια φορά γέμισε νερά το κέντρο υψηλού Αθλητισμού στο ΟΑΚΑ, εκεί που γυμνάζονται οι Έλληνες πρωταθλητές.
Ντροπή! Εδώ γυμνάζεται ο ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου- Πλημμύρισε πάλι το ΟΑΚΑ

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις, λέει μια κινεζική παροιμία και αντικατοπτρίζεται στη φωτογραφία με το πλημμυρισμένο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ.

Για άλλη μια φορά το κέντρο υψηλού Αθλητισμού στο Μαρούσι γέμισε νερά, αφού συνεχίζουν να στάζουν οι οροφές και το θέαμα με τους τεράστιους μαύρους κουβάδες παραμένει. Καμία διοίκηση ως τώρα, σε συνεργασία με την Πολιτεία δεν έχει δώσει λύση στο πρόβλημα. Το μόνο που συνέβη τα τελευταία χρόνια είναι οι μικροί κουβάδες να αντικατασταθούν με μεγάλους μαύρους για να μη χρειάζεται να πετάει κάποιος το νερό που συγκεντρώνεται πιο συχνά!

Σε αυτό το χώρο, πίσω από την είσοδο που βρίσκεται το επί κοντώ, το ύψος και οι ρίψεις, που είναι το σκάμμα προπονείται ο ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου.

Με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι, αλλά και άλλους Έλληνες πρωταθλητές και οι προπονητές τους, έχουν πια βαρεθεί να φωνάζουν για τα προβλήματα και προσπαθούν να προσαρμοστούν στις συνθήκες!

Πραγματικά ντροπή, να θεωρείται κέντρο υψηλού Αθλητισμού. Μάλιστα, με τα νερά που στάζουν και δημιουργούν λίμνες, θα καταστρέψουν και το ταρτάν και η ζημιά είναι ακόμη μεγαλύτερη.

 

 

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.