Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime την Παρασκευή κάποιοι εκπρόσωποι της ομάδας Κ19 του ΠΑΟΚ μπήκαν στο Ιατρείο του στίβου στο Καυτανζόγλειο.

Προβληματίζονται στη Θεσσαλονίκη γιατί και το κεντρικό στάδιο έκλεισε το απόγευμα της Δευτέρας και οι αθλητές έπρεπε να προπονηθούν στο βοηθητικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime την Παρασκευή κάποιοι εκπρόσωποι της ομάδας Κ19 του ΠΑΟΚ μπήκαν στο Ιατρείο του στίβου στο Καυτανζόγλειο.

Μιλάμε για ένα χώρο που βρίσκονται αρχεία και πληροφορίες των Ελλήνων πρωταθλητών που αποτελούν προσωπικά δεδομένα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime ήδη υπάρχει ενημέρωση τόσο στον ΣΕΓΑΣ, όσο και στον Σύνδεσμο Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδας.

Οι άνθρωποι του «Δικέφαλου του Βορρά» ίσως να μη γνώριζαν ή αν γνώριζαν θα πρέπει να ενημερωθούν από τη Διοίκηση του Συλλόγου της Θεσσαλονίκης γιατί απαγορεύεται και εκθέτουν τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Μάλιστα, από τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 28 του ίδιου μήνα το ιατρείο, που χρησιμοποιούν οι πρωταθλητές του στίβου στη Βόρεια Ελλάδα θα είναι κλειστό για να μπορέσει να το χρησιμοποιήσει η ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ. Επίσης, το απόγευμα της Δευτέρας έκλεισε και το κεντρικό στάδιο και δεν μπορούσαν να προπονηθούν εκεί οι αθλητές του στίβου, καθώς έκανε προπόνηση η ομάδα Κ19.

Δηλαδή, ένας πρωταθλητής του στίβου που έκανε τελευταία προπόνηση την Παρασκευή, με δεδομένο ότι το ιατρείο είναι κλειστό το Σαββατοκύριακο, θα πρέπει να κάνει αποθεραπεία ή αποκατάσταση την ερχόμενη Πέμπτη!

Είναι σίγουρο ότι ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος όπως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να έχει ένα δικό του χώρο για αυτό το τριήμερο με κρεβάτια για μασάζ κ.λπ.

Πάντως οι άνθρωποι του στίβου στη Θεσσαλονίκη «κρούουν τον κώδωνα» κινδύνου, καθώς μπορεί να υπάρξουν και άλλες ανάλογες περιπτώσεις.

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο