ΣΤΙΒΟΣ

Ο Ανδρέας Δημητράκης το φυσάει και δεν κρυώνει!

Ο Ανδρέας Δημητράκης βλέπει όλο τον προγραμματισμό του να πηγαίνει στον κάλαθο των αχρήστων και δικαίως είναι αγανακτισμένος.
Ο Ανδρέας Δημητράκης βλέπει όλο τον προγραμματισμό του να πηγαίνει στον κάλαθο των αχρήστων και δικαίως είναι αγανακτισμένος

Ο Ανδρέας Δημητράκης βλέπει όλο τον προγραμματισμό του να πηγαίνει στον κάλαθο των αχρήστων και δικαίως είναι αγανακτισμένος.

Ο Ανδρέας Δημητράκης είδε την προετοιμασία του να πηγαίνει πολύ καλά και ήθελε να μπει σε αγώνες με υψηλές προσδοκίες. Έκλεισε δύο δυνατά μίτινγκ στις ΗΠΑ, έκλεισε τα αεροπορικά εισιτήρια για να ταξιδέψει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. «Έτοιμος για τη Νέα Υόρκη 21/5», είχε ποστάρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Όμως όταν έφθασε στο αεροδρόμιο δεν του επετράπη να μπει στο αεροπλάνο. «Πρόβλημα με τη βίζα», του είπαν. Μάλιστα, συνέβη και σε άλλους επιβάτες. Προσκόμισε έγγραφα από τον ΣΕΓΑΣ, για να μπορέσει ν’ αγωνιστεί, αλλά και πάλι τίποτα. Και δεν ήταν η πρώτη φορά που θα πήγαινε στην Αμερική. Όχι μόνο για αγώνες, αλλά είχε μείνει μια σεζόν.

Για τον αθλητή του Σταύρου Καρρέ είναι δύσκολο τώρα να κλείσει άλλα μίτινγκ στο εξωτερικό. Έτσι, θα πρέπει να περιμένει για να δει που θα τρέξει με σίγουρο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 5-6 Ιουνίου στην Πάτρα. Ο έμπειρος δρομέας των μεσαίων αποστάσεων έχει ατομικό ρεκόρ στα 1.500μ. 3.39.32. Ο στόχος του είναι να προετοιμαστεί για να βοηθήσει την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων και στην α’ κατηγορία που θα διεξαχθεί 19-20 Ιουνίου στο Κλουζ Ναπόκα. Επίσης, θα κυνηγούσε καλές επιδόσεις και στο Μίλι προκειμένου να παλέψει για μια θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Στο αγώνισμα την πρόκριση παίρνουν 45 αθλητές. Στο ράνκινγκ ο πρωταθλητής του Παναξιακού είναι στην 77η θέση με 1.080 βαθμούς και η 45η θέση αυτή τη στιγμή έχει 1.154β.

 

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ