ΣΤΙΒΟΣ

Ο Ανδρέας Πανταζής ξεκίνησε με υψηλούς στόχους

Ο Ανδρέας Πανταζής παρά τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε φέτος, είχε μια πολύ καλή σεζόν και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια.
Ο Ανδρέας Πανταζής ξεκίνησε με υψηλούς στόχους

Ο Ανδρέας Πανταζής παρά τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπισε φέτος, είχε μια πολύ καλή σεζόν και άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μετά από μία περίοδο ξεκούρασης, επέστρεψε στις προπονήσεις στο ΟΑΚΑ υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Βασιλικού.

«Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει γιατί η νέα χρονιά είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Ο Ανδρέας είναι υγιής και έχουμε μπει με στόχο και τις τρεις μεγάλες διοργανώσεις του 2022», λέει στο Sportime ο Δημήτρης Βασιλικός και συνεχίζει: «Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στο Βελιγράδι είναι ο πρώτος στόχος. Όμως χρειάζεται κάποιος να μπει από νωρίς σε αγώνες, από τον Φεβρουάριο, καθώς χρειάζεται το ράνκινγκ. Άρα πρέπει να κάνει πολλούς αγώνες ο Ανδρέας γι’ αυτό μπήκαμε από νωρίς σε προπονήσεις. Μη ξεχνάμε πως και οι βαθμοί που παίρνουν οι αθλητές στους αγώνες στον κλειστό, όπως το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, είναι πιο κάτω σε κατηγορία σε σχέση με τον ανοιχτό. Θα γίνει η προσπάθεια, ο Ανδρέας έχει τη δυνατότητα να πάει αρκετά ψηλά τη νέα σεζόν. Φυσικά υπάρχουν το καλοκαίρι άλλες δύο μεγάλες διοργανώσεις, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Γιουτζίν και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μόναχο», κατέληξε ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Ο Ανδρέας Πανταζής έκλεισε τη φετινή σεζόν με καλύτερη επίδοση στο τριπλούν 16,86μ, που είναι και το ατομικό του ρεκόρ. Αγωνίστηκε με την Εθνική Ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων στο Κλουζ Ναπόκα, όπου πήρε την 3η θέση, ενώ μετείχε και στον τελικό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 στο Ταλίν, όπου κατέλαβε την 5η θέση.

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ανδρέας Πανταζής ξεκίνησε με υψηλούς στόχους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.