ΣΤΙΒΟΣ

Ο Χαρίδημος Ξενιδάκης θέλει από τον κλειστό ατομικά ρεκόρ σε 400μ. και 800μ.

Ο Χαρίδημος Ξενιδάκης έχει ως πρώτο στόχο να βελτιώσει τις ατομικές του επιδόσεις στα 400μ. και 800μ. στον κλειστό.
Ο Χαρίδημος Ξενιδάκης είναι από τους ανερχόμενους αθλητές, που είχε καλές παρουσίες τα τελευταία χρόνια και περιμένει μια καλύτερη νέα σεζόν.

Ο Χαρίδημος Ξενιδάκης είναι από τους ανερχόμενους αθλητές, που είχε καλές παρουσίες τα τελευταία χρόνια και περιμένει μια καλύτερη νέα σεζόν.

Ο Έλληνας πρωταθλητής το 2019 είχε κατακτήσει δύο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23 στη Λάρισα, ασημένιο στα 800μ. και χάλκινο στα 400μ.

Το 2020 μπήκε σε αγώνες μόνο στον κλειστό, ενώ φέτος μετείχε στον τελικό στα 400μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα.

Το ατομικό ρεκόρ του 21χρονου είναι 48.05 στα 400μ. και 1.52.43 στα 800μ. που έχει από το 2019, ενώ στον κλειστό έχει 49.16 στα 400μ. που έκανε φέτος και 1.52.14 στα 800μ. από πέρσι.

Ο νεαρός είναι και στην κατηγορία στήριξης του ΣΕΓΑΣ για τη νέα σεζόν.

«Ο Χαρίδημος έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του στο ΟΑΚΑ και ως τώρα πάμε πολύ καλά. Θα μπει σε αγώνες στον κλειστό με στόχο μια καλή παρουσία και να βελτιώσει τα ατομικά του ρεκόρ στα 400 και 800 μέτρα», λέει ο προπονητής του Μιχάλης Αναγνώστου και συνεχίζει. «Ίδιοι στόχοι είναι και στον ανοιχτό, να βελτιώσει τις ατομικές του επιδόσεις. Στα πλαίσια αυτά θα πάρει μέρος και σε μίτινγκ στο εξωτερικό για να τον βοηθήσουν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον πρόεδρο του συλλόγου του, του Σητειακού Α.Ο.», καταλήγει ο Έλληνας προπονητής, που γυμνάζει στην Αθήνα και τον Θάνο Καλάκο, ενώ παρακολουθεί και την Έλλη-Ευτυχία Δεληγιάννη, που την οδήγησε στο χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο Ναϊρόμπι στα 800μ. και τώρα βρίσκεται στις ΗΠΑ και σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ