ΣΤΙΒΟΣ

Ο Δημήτρης Τσιάμης θηρίο στο κλουβί- Θέλει να προλάβει την Πάτρα!

Ο Δημήτρης Τσιάμης έχει δείξει στο πέρασμα του χρόνου ότι όχι μόνο παραμένει σταθερή αξία στο τριπλούν, αλλά δεν το βάζει κάτω.
Ο Δημήτρης Τσιάμης θηρίο στο κλουβί- Θέλει να προλάβει την Πάτρα!

Ο Δημήτρης Τσιάμης έχει δείξει στο πέρασμα του χρόνου ότι όχι μόνο παραμένει σταθερή αξία στο τριπλούν, αλλά δεν το βάζει κάτω.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε εντυπωσιακά άλλη μια σεζόν, αγωνιζόμενος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Α-Γ, όπου κέρδισε με άλμα στα 17,21μ.

Ο άλτης του Παναγιώτη Μαρκιανίδη είναι σε καλή κατάσταση και όσοι τον βλέπουν στο ΟΑΚΑ το διαπιστώνουν. Όμως εδώ και λίγες ημέρες ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στην πελματιαία. Τον έχει αφήσει πίσω, αφού ναι μεν κάνει προπόνηση, αλλά όχι άλματα. Πεισματάρης όπως είναι θέλει να μπει ν’ αγωνιστεί, αλλά ο προπονητής μου θέλει να είναι απόλυτα υγιής. «Υπάρχει ένα θέμα στην πελματιαία απονευρωσίτιδα και τον πονάει. Αν μπορούσαμε θα είχαμε πάει Γερμανία για να κάνει εκεί την αγωγή που χρειάζεται. Τώρα κάνει φυσικοθεραπείες και μια ένεση που του έκανε ο γιατρός του ΣΕΓΑΣ Διονύσης Χίσσας. Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα δοκιμάσουμε άλματα και αν είναι καλά μπορεί να κατεβεί και στο μίτινγκ «Βενιζέλεια-Χανιά» την Κυριακή. Το θεωρώ όμως δύσκολο και παρακινδυνευμένο. Καλύτερα να μείνει εκτός και να είναι έτοιμος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Πάτρα», λέει στο Sportime ο Παναγιώτης Μαρκιανίδης.

Για τον 39χρονο πρωταθλητή ο μεγάλος στόχος είναι η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, αλλά να βοηθήσει για άλλη μια φορά την Εθνική ομάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων.

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Δημήτρης Τσιάμης θηρίο στο κλουβί- Θέλει να προλάβει την Πάτρα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.