ΣΤΙΒΟΣ

Ο Γ.Σ. Κηφισιάς τίμησε τον ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου (φωτογραφίες)

Ο Μίλτος Τεντόγλου απάντησε σε ερωτήσεις παιδιών, φωτογραφήθηκε με τους μικρούς αθλητές του συλλόγου του και μοίρασε αυτόγραφα.
Ο Γ.Σ. Κηφισιάς τίμησε τον ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου (φωτογραφίες)

Σε μια όμορφη και λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο στάδιο Ζηρίνειο, ο Γ.Σ. Κηφισιάς τίμησε τον ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου.

Ο σύλλογος του κορυφαίου άλτη, οργάνωσε μια πολύ ωραία εκδήλωση, που τέτοιες πρέπει να γίνονται για αθλητές που έχουν τιμήσει τη χώρα μας και πολύ σπάνια πραγματοποιούνται.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την είσοδο του «χρυσού» ολυμπιονίκη του μήκους στο Τόκιο, που πέρασε ανάμεσα στα παιδιά που είχαν σχηματίσει δύο γραμμές και κατέληξε να παραλάβει μια ανθοδέσμη.

Τα παιδάκια ήταν ντυμένα με τη φανέλα του Γ.Σ. Κηφισιάς, ενώ πολύς κόσμος είχε μαζευτεί στο «Ζηρίνειο», γονείς με τα παιδιά τους, φίλοι του στίβου, προπονητές, αθλητές κ.λπ. Δεξιά υπήρχε το σκάμμα με μια μεζούρα που ανέγραφε το άλμα 8,41μ., που χάρισε το χρυσό μετάλλιο στον Μίλτο Τεντόγλου. Απέναντι από το στάδιο υπάρχει μια μεγάλη αφίσα του πρωταθλητή, που θα παραμείνει.

Παρόντες ήταν ο γ.γ. Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, η αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ, ο α’ αντιπρόεδρος Κώστας Κεντέρης, ο γ’ αντιπρόεδρος Παναγιώτης Μελαχρινός, ο ειδικός γραμματέας Παναγιώτης Δημάκος και το μέλος Νίκος Τσώνης που παρουσίασε την εκδήλωση. Ακόμη ήταν εκπρόσωποι του δήμου Κηφισιάς και του Γ.Σ. Κηφισιάς.

Για τον Μίλτο Τεντόγλου μίλησαν σε χαιρετισμό που απηύθυναν ο πρόεδρος του Γ.Σ. Κηφισιάς Ιωάννης Σιώμος, ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος αθλητισμού Αχιλλέας Κουρέπης, ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος, η αντιπεριφερειάρχης Λουκία Κεφαλογιάννη, ο γ.γ.Α. Γιώργος Μαυρωτάς. Απουσίαζε λόγω προβλήματος υγείας ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, που διαβάστηκε μήνυμά του.

Στη συνέχεια υπήρξε μια ιστορία με τον Λούφι, έναν ήρωα με πολλά κοινά με τον Μίλτο Τεντόγλου, ακολούθησε ένα βίντεο με τις επιτυχίες του Έλληνα πρωταθλητή και στο τέλος έγιναν οι βραβεύσεις.

Το Μίλτο Τεντόγλου βράβευσε ο πρόεδρος του συλλόγου Ιωάννης Σιώμος και τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι βράβευσε ο δημοτικός σύμβουλος Αχιλλέας Κουρέπης.

Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε για το ότι έκλεισε τέσσερα χρόνια στον σύλλογο, που τον στηρίζει και όλα αυτά τα χρόνια έχει σημειώσει και τις μεγάλες επιτυχίες. Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις παιδιών από δημοτικά σχολεία, κυρίως της Κηφισιάς, αλλά και της Εκάλης.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τους νεαρούς μαθητές και αθλητές να φωτογραφίζονται με τον ολυμπιονίκη και να τους μοιράζει αυτόγραφα.

Φωτογραφίες: Sportime

Η πόλη της Κηφισιάς υποδέχθηκε την Τετάρτη τον ολυμπιονίκη Μίλτο Τεντόγλου

Στην είσοδο στο γήπεδο στο Ζηρίνειο η αφίσα του χρυσού ολυμπιονίκη

Η μεγάλη αφίσα που τοποθετήθηκε στο στάδιο και θα παραμείνει

Το σκάμμα με τη μεζούρα που έχει μαρκάρει τα 8,41μ., το άλμα που χάρισε στον Μίλτο Τεντόγλου το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο

Η είσοδος του Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει την εκδήλωση

Μια ανθοδέσμη περίμενε τον Μίλτο Τεντόγλου, μετά την είσοδό του στο Ζηρίνειο

Χαιρετισμό απηύθυναν μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Γ.Σ. Κηφισιάς, Ιωάννης Σιώμος (πάνω), ο γ.γ.Α. Γιώργος Μαυρωτάς (κάτω αριστερά) και εκπροσωπώντας τον ΣΕΓΑΣ ο ειδικός γραμματέας Παναγιώτης Δημάκος (κάτω δεξιά)

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Κηφισιάς Ιωάννης Σιώμος βράβευσε τον Μίλτο Τεντόγλου

Ο δημοτικός σύμβουλος και υπεύθυνος Αθλητισμού του δήμου Κηφισιάς Αχιλλέας Κουρέπης βράβευσε τον Γιώργο Πομάσκι

Ο Μίλτος Τεντόγλου με το βραβείο

Το βραβείο που δόθηκε από τον Γ.Σ. Κηφισιάς στον Μίλτο Τεντόγλου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.