ΣΤΙΒΟΣ

Ο Γιάννης Βοσκόπουλος υπό το βλέμμα του Λυκούργου Τσάκωνα!

Ο Γιάννης Βοσκόπουλος κάνει την προσπάθειά του να επιστρέψει δυναμικά στα σπριντ και ετοιμάζεται να κατεβεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Ο Γιάννης Βοσκόπουλος υπό το βλέμμα του Λυκούργου Τσάκωνα!

Ο Γιάννης Βοσκόπουλος κάνει την προσπάθειά του να επιστρέψει δυναμικά στα σπριντ και ετοιμάζεται να κατεβεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο νεαρός αθλητής αυτό το διάστημα γυμνάζεται κυρίως, στον Άγιο Κοσμά και του δίνει πρόγραμμα και τον παρακολουθεί ένας από τους κορυφαίους Έλληνες, ο Λυκούργος Τσάκωνας.

Δεν είναι πολύ καιρό που ο πρώην πρωταθλητής των 200μ., αποφάσισε να κρεμάσει τα σπάικ του και να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στην περιοχή της Σπάρτης. Μάλιστα, κάνει μια προσπάθεια στον σύλλογο που αναδείχθηκε τον ΓΑΣ Σκάλας και προπονεί μικρά παιδιά.

«Υπήρχε μια γνωριμία με τον Λυκούργο, υπάρχει μια καλή σχέση και αυτό βοήθησε ώστε να αναλάβει να μου δίνει πρόγραμμα και να με παρακολουθεί στις προπονήσεις και να δούμε πως θα πάει. Είναι μια μεταβατική περίοδος για μένα. Θα τρέξω 100 μέτρα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα και ίσως σκυταλοδρομία, ανάλογα με τις ανάγκες του συλλόγου μου», δήλωσε στο Sportime ο Γιάννης Βοσκόπουλος που ανήκει στον ΑΟ Δρομέας Βάρης.

Το 2019 αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα τραυματισμού που τον οδήγησαν στο χειρουργείο και μετά από μια περίοδο αποκατάστασης, προσπαθεί να επανέλθει.

To 2018 o 23χρονος είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα στα 100μ. τρέχοντας σε 10.58, που είναι και το ατομικό του ρεκόρ. Την ίδια χρονιά είχε κερδίσει στη Λάρισα το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ23.

Επίσης, το 2019 είχε τρέξει στα 60μ. σε 6.80.

Φέτος έτρεξε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στον Άγιο Κοσμά σε 10.68 και στο μίτινγκ «Κώστας Σπανίδης» στη Θεσσαλονίκη σε 10.62.

 

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Γιάννης Βοσκόπουλος υπό το βλέμμα του Λυκούργου Τσάκωνα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.