ΣΤΙΒΟΣ

Ο Ντόμπρι Καραμαρίνοφ είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου

Αντιπρόεδρος εκλέγει ο Γάλλος Ζαν Γκαρσία και μέλη ο Γερμανός Γιούργκεν Κέσινγκ και ο Πολωνός Χέντι Ολζέφσκι.
Ο Ντόμπρι Καραμαρίνοφ είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου

Ο Ντόμπρι Καραμαρίνοφ είναι και επίσημα ο νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, μετά και τις εκλογές που έγιναν στην Ελβετία.

Ο Βούλγαρος, ο οποίος ήταν ο μοναδικός υποψήφιος στις αρχαιρεσίες της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου, είχε αναλάβει προσωρινά τη θέση του προέδρου την περσινή χρονιά, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του εκλεγμένου Νορβηγού προέδρου στις εκλογές του 2019, Σβέιν Άρνε Χάνσεν.

«Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη. Είναι μεγάλη μου τιμή να εκλεγώ και να συνεχίζω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου. Στόχος μου είναι να κάνω το καλύτερο δυνατό, να ανταποδώσω την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη σας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΑ με την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Η θέση του αντιπροέδρου πήγε στον Γάλλο Ζαν Γκαρσία, ο οποίος επικράτησε με 30 ψήφους έναντι 19 του Έρικ Τεϊγκαμάκι και έτσι θα πλαισιώσει στο συμβούλιο της ΕΑ, τους δύο νυν αντιπροέδρους Τσέρι Αλεξάντερ (Βρετανία) και Λίμπορ Βάρχανικ (Τσεχία). Τις δύο θέσεις μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο θα συμπληρώσουν οι Γιούργκεν Κέσινγκ (Γερμανία) και Χένρι Ολζέφσκι (Πολωνία). Θυμίζουμε πως το συμβούλιο της ΕΑ ξεκίνησε τη θητεία του το 2019 και θα την ολοκληρώσει το 2023.

Στη Λοζάνη βρίσκεται το μέλος της ΕΑ και ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτης Δημάκος, ο οποίος μετείχε στις αρχαιρεσίες, αλλά και οι Ανδρέας Γκόγκας και Λάμπρος Παπακώστας, που συμμετάσχουν στις εργασίες του συνεδρίου.

Ν’ αναφέρουμε ότι ο ειδικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο της ΕΑΑ Ντόμπρι Καραμαρίνοφ, κάτι σημαντικό και επιτυχία των δημοσίων σχέσεων που είχε «χτίσει» η Ομοσπονδία και ο ίδιος. Πολλές φορές έχει έρθει και καλεσμένος από το μέλος της ΕΑΑ, όπως φέτος στο Athens Sprint Men’s Gala.

 

 

 

 

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.