ΣΤΙΒΟΣ

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης και η Αναστασία Ντραγκομίροβα επικράτησαν στο 1ο Sifnos Street Shot Put

Ο 1ος αγώνας σφαιροβολίας με την επωνυμία Sifnos Street Shot Put έγινε το Σάββατο (25/9) στη Σίφνο.
Ο Οδυσσέας Μουζενίδης και η Αναστασία Ντραγκομίροβα επικράτησαν στο 1ο Sifnos Street Shot Put

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης και η Αναστασία Ντραγκομίροβα ήταν οι νικητές του μίτινγκ σφαιροβολίας που διεξήχθη με επιτυχία στο νησί της Σίφνου.

Τον 1ο αγώνα σφαιροβολίας με την επωνυμία Sifnos Street Shot Put, που έγινε το Σάββατο (25/9) στη Σίφνο διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων με την έγκριση του ΣΕΓΑΣ και την υποστήριξη του δήμου Σίφνου.

Η διοργάνωση σημείωσε επιτυχία, τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο, όσο και οργανωτικό και κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα των πολιτών του νησιού. Ο Οδυσσέας Μουζενίδης ήταν ο αθλητής που ξεχώρισε, αφού έστειλε τη σφαίρα στα 19,23μ., πολύ καλή για την εποχή επίδοση. Ο «χάλκινος» πρωταθλητής Ευρώπης άφησε στη δεύτερη θέση τον Τάσο Λατιφλάρι με 18,91μ. και στην τρίτη τον Παναγιώτη Ακτύπη με 15,72μ.

Στις γυναίκες η Αναστασία Ντραγκομίροβα ήταν καλύτερη όλων με 14,46μ. και ακολούθησαν η Μαρία Μαγκούλια με 14,13μ. και η Σκεύη Θρασυβούλου με 12,81μ.

Παράλληλα με τον αγώνα σφαιροβολίας έγινε παρουσίαση του προγράμματος Kids Athletics με τη συμμετοχή μικρών παιδιών από το νησί και απώτερο στόχο τη δημιουργία ενός σωματείου στίβου στο νησί, που θα αγκαλιάσει τα μικρά παιδιά και θα τους δώσει την ευκαιρία να ασχοληθούν με τον κλασικό αθλητισμό.
Το πρωί του Σαββάτου έγινε η παρουσίαση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων, με τη συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών, της δημάρχου Σίφνου Μαρίας Ναδάλη, του προέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων Δημήτρη Πάππα, του προέδρου του Πανσιφναϊκού Γιάννη Χουζούρη και του προέδρου του πολιτιστικού κέντρου Γιώργου Θεοδώρου.

Οι αθλητές και αθλήτριες που μετείχαν στον αγώνα εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για τον πρώτο αγώνα Sifnos Street Shot Put και παράλληλα εξέφρασαν την πεποίθηση τους ότι η διοργάνωση όχι μόνο θα καθιερωθεί, αλλά θα αποτελέσει πόλο έλξης Ελλήνων και γιατί όχι και ξένων αθλητών και αθλητριών.

Αποτελέσματα
Άνδρες
Μουζενίδης (ΑΣ Κένταυρος) 19,23μ.
Λατιφλάρι (ΑΣ Κένταυρος) 18,91μ.
Ακτύπης (Παναξιακός ΑΟ) 15,72μ.
Οικονόμου (ΑΕ Μεσογείων Αμεινίας) 15,69μ.
Ανυφαντής (ΟΣΦΠ) 14,29μ.
Θεοχάρης (ΓΑΣ Χολαργού) 13,95μ.
Νασιάκος (ΑΟ Μυκόνου) 13,14μ.
Κάτσα (ΓΣ Αίαντας Τήνου) 11,41μ.

Γυναίκες
Ντραγκομίροβα (ΑΣ Κένταυρος) 14,46μ.
Μαγκούλια (ΑΣ Ένωση Καζώνη Κάλυμνος 2000) 14,13μ.
Θρασυβούλου (Κύπρος) 12,81μ.
Τζένγκο (ΑΣ Κένταυρος) 12,25μ.
Μπαρμπάκου (ΠΓΣ) 12,03μ.
Λατιφλάρι (ΑΣ Κένταυρος) 12,03μ.
Κεσσίδη (ΑΣ Κένταυρος) 9,14μ.

 

 

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.