ΣΤΙΒΟΣ

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος ξεπέρασε τον κορωνοϊό και είναι έτοιμος να επιστρέψει

Ο Παναγιώτης Καραΐσκος θα υποβληθεί την ερχόμενη Τρίτη σε εξετάσεις για να δει αν έχει ξεπεράσει πλήρως τον ιό.
Ένας από τους άτυχους αθλητές της φετινής σεζόν, ο Παναγιώτης Καραΐσκος ξεπέρασε το πρόβλημα με τον κορωνοϊό και είναι έτοιμος να επιστρέψει.

Ένας από τους άτυχους αθλητές της φετινής σεζόν, ο Παναγιώτης Καραΐσκος ξεπέρασε το πρόβλημα με τον κορωνοϊό και είναι έτοιμος να επιστρέψει.

Ο Έλληνας πρωταθλητής είναι καλά στην υγεία του και «σήμερα τελειώνει την καραντίνα στην οποία είχε μπει και το Σάββατο έχουμε μιλήσει και θα μπει να κάνει χαλαρά μια προπόνηση για να δούμε αν έχει επηρεαστεί ή δεν είναι ακόμη απόλυτα έτοιμος για προπονήσεις», δηλώνει στο Sportime ο προπονητής του Σταύρος Καρρές.

Να θυμίσουμε ότι ο Παναγιώτης Καραΐσκος είχε κάνει την προετοιμασία του με βασικό στόχο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου Δρόμου. Όμως λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα ήταν άρρωστος και έκανε τεστ, που ήταν θετικό στον κορωνοϊό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει τον 38ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

«Την προσεχή Τρίτη θα κάνει γενικές εξετάσεις, μεταξύ αυτών και αξονική στο στήθος, για το αν έχουν επηρεαστεί οι πνεύμονες. Φαίνεται να είναι καλά, αλλά θα γίνουν προληπτικά αυτές οι εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά, θα μπει και πάλι στις προπονήσεις. Ο Παναγιώτης χρειάζεται αγώνες, αλλά προέχει η υγεία του», καταλήγει ο ομοσπονδιακός προπονητής.

Είναι πολύ δύσκολο πια να προλάβει αγώνα μέχρι το τέλος της σεζόν και ίσως θα επικεντρωθεί σε κάποιον αγώνα την άνοιξη.

Ν’ αναφέρουμε ότι ο δρομέας του ΠΓΣ το 2019 είχε κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μαραθωνίου, ενώ έχει κερδίσει δύο φορές, το 2019 και 2020 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ημιμαραθωνίου. Επίσης, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου που είχε γίνει τον περασμένο Οκτώβριο στην Πηγή Τρικάλων ήταν δεύτερος.

 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ