Ο Παναγιώτης Τριβυζάς ξεπέρασε τον κορωνοϊό που τον κράτησε στο σπίτι σε καραντίνα για περίπου δέκα ημέρες και επιστρέφει στις προπονήσεις.

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς θα πάει για προετοιμασία με το υπόλοιπο γκρουπ του Κώστα Βογιατζάκη στο Βελιγράδι.

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς ξεπέρασε τον κορωνοϊό που τον κράτησε στο σπίτι σε καραντίνα για περίπου δέκα ημέρες και επιστρέφει στις προπονήσεις.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, όπως είχε γράψει το Sportime, μετά τη λαμπαδηδρομία για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, αρρώστησε. Έκανε εξετάσεις και παρότι ήταν εμβολιασμένος, ήταν θετικός στον Covid-19.

Ευτυχώς εκείνες τις ημέρες δεν είχε πάει στον Άγιο Κοσμά για προπονήσεις και έτσι, δεν επηρεάστηκε άλλος αθλητής και κυρίως, συναθλητής του στο γκρουπ που γυμνάζεται με τον προπονητή Κώστα Βογιατζάκη.

Τώρα είναι έτοιμος να επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις. «Είμαι καλύτερα, ευτυχώς το πέρασα πολύ ελαφριά και προτρέπω όσους δεν έχουν εμβολιαστεί να το κάνουν. Εγώ ήμουν κανονικά εμβολιασμένος, με δύο δόσεις και με βοήθησε πολύ να το ξεπεράσω πιο χαλαρά. Μόνο η γεύση στο στόμα μου είναι ακόμη επηρεασμένη», λέει ο πρωταθλητής στα σπριντ και συνεχίζει: «Προσπάθησα να κάνω όποια γυμναστική μπορούσα στο σπίτι και τώρα αύριο θα επιστρέψω κανονικά στις προπονήσεις στον Άγιο Κοσμά, όπου τώρα θα επικεντρωθώ στα βάρη. Άλλωστε πλησιάζουν και οι ημέρες για να φύγουμε προετοιμασία. Αν πάνε όλα καλά το γκρουπ θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι στις 4 Δεκεμβρίου για ένα δεκαήμερο προετοιμασίας. Θα βοηθήσει πολύ ενόψει της σεζόν του κλειστού, όπου θα μπω κανονικά σε αγώνες με στόχο μια καλή παρουσία στα 60μ.», κατέληξε ο Παναγιώτης Τριβυζάς. Ο έμπειρος αθλητής πραγματοποίησε και μεταγραφή αυτή τη σεζόν, αφού φεύγει από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό.

 

Διαβαστε ΕΔΩ τα παντα για τον Στιβο