×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Ο Παππάς και η Παναγή ξεχώρισαν στο Άργος Ορεστικό


Sportime Team

Ο Παππάς και η Παναγή ξεχώρισαν στο Άργος Ορεστικό


Ο Μιχάλης Παππάς στους άνδρες και η Κύπρια, Νεκταρία Παναγή στις γυναίκες, ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους στο σημερινό 2ο Γκραν Πρι της σεζόν.

Ο νεαρός αθλητής κατάφερε να τρέξει την πρώτη κούρσα της καριέρας του κάτω από τα 47.00 και να βάλει πλέον υποψηφιότητα για συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις.

Ο αθλητής του Κώστα Χήτα ήταν νικητής στα 400 μ. με 46.86, επίδοση που του επιτρέπει να σκέφτεται ακόμη και το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, το οποίο είναι 46.70 (όριο ΕΑΑ), αφού είναι κάτω των 23 ετών.

Σε φοβερή κατάσταση έδειξε πως είναι η Κύπρια Νεκταρία Παναγή, που είχε άλμα στα 6,72 μ. στο μήκος και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, το οποίο ήταν 6,66 μέτρα. Η Παναγή, πριν από λίγες μόλις ημέρες κατέκτησε την τέταρτη θέση στους Μεσογειακούς της Ταραγόνα.

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς επιστρέφει σταδιακά η Έφη Κολοκυθά. Παρότι έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν, εξαιτίας τραυματισμού, ωστόσο σήμερα κατάφερε να κάνει μια καλή εμφάνιση και να πάρει τη δεύτερη θέση στο μήκος με 6,35 μ. (1,9 μ/δ). Εξαιρετική παρουσία πραγματοποίησε η Ελένη Κουτσαλιάρη που ήταν τρίτη με ατομικό ρεκόρ στα 6,30μ.

Ο Παύλος Μπόφτσης σημείωσε 16,44 μ. στο τριπλούν, με άνεμο ευνοϊκό 2,1 μ./δ., ο 20χρονος Δημήτρης Μονόπωλης ολοκλήρωσε τον πρώτο αγώνα της καριέρας του με άλμα πάνω από τα 16,00 μέτρα και ήταν δεύτερος με 16,26 μ.

Στο μήκος νικητής ήταν ο Νίκος Ξενικάκης με 7,75 μ. και ο Μιχάλης Μερτζανίδης ακολούθησε με 7,72 μέτρα, ενώ στο ύψος η Ιωάννα Ζάκκα υπερέβη το 1,81μ.Τελευταία Νέα