×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Οι αντίπαλοι των Ελλήνων στο Diamond League


    Sportime Team

Οι αντίπαλοι των Ελλήνων στο Diamond League


Μόνο στο επί κοντώ θα έχει εκπρόσωπο η Ελλάδα στους δύο τελικούς του Diamond League, μετά και την ολοκλήρωση του αγώνα στο Μπέρμιγχαμ.

Ο ελληνικός στίβος θα έχει εκπροσώπηση μόνο στο επί κοντώ, καθώς ο Τεντόγλου δεν κατάφερε να πάρει αρκετούς βαθμούς ώστε να διεκδικήσει την παρουσία του στον τελικό του αγωνίσματος στην Ζυρίχη. Η Παπαχρήστου χωρίς να έχει βαθμό στους αγώνες (δεν είχε συμμετοχές) είναι εκτός λίστας έτσι κι αλλιώς, όπως και ο Τσιάμης.

Αντίθετα, το ελληνικό επί κοντώ θα έχει τριπλή παρουσία. Στην Ζυρίχη θα είναι παρούσες η Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου, με τον Κώστα Φιλιππίδη να μας εκπροσωπεί στους άνδρες, στον τελικό των Βρυξελλών.

Να τονίσουμε ότι στις γυναίκες, το διαμάντι τα τελευταία τρία χρόνια έχει πάει σε ελληνικά χέρια. Το 2015 η Νικόλ Κυριακοπούλου ήταν αυτή που το κατέκτησε και τα επόμενα δύο χρόνια ήταν η σειρά της Στεφανίδη. Να δούμε αν θα διατηρηθούν τα σκήπτρα για τέταρτη χρονιά στην Ελλάδα.

Οι συμμετοχές στο επί κοντώ γυναικών (και η βαθμολογία από την σειρά των αγώνων):

Μόρις 40, ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ 29, Ναγκέτι 27, Σιντόροβα 24, Σουρ 19, Μπράντσο 16, ΜακΚάρντεϊ 14, Σίλβα 12, ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 11, Μπένγκτσον 9, Πινάδο 7, Ρομαρέν 5.

Οι συμμετοχές στο επί κοντώ ανδρών:

Κέντρικς 39, Μπάρμπερ 23, Λαβιλενί 22, Ντουπλάντις 21, Βογιεχόφσκι 21, Λίσεκ 18, Μάρσαλ 14, Χολζντέπε 11, Μπραζ 7, ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ 7, Τζόσεφ 7, Μοργκούνοφ 6.