ΣΤΙΒΟΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Αυλαία με κυριαρχία των ΗΠΑ στα 4×400μ.

Οι συνήθεις ύποπτες, οι ομάδες σκυταλοδρομίας 4x400μ. των ΗΠΑ, κυριάρχησαν σε άνδρες και γυναίκες στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.
Οι συνήθεις ύποπτες, οι ομάδες σκυταλοδρομίας 4x400μ. των ΗΠΑ, κυριάρχησαν σε άνδρες και γυναίκες στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Οι συνήθεις ύποπτες, οι ομάδες σκυταλοδρομίας 4×400μ. των ΗΠΑ, κυριάρχησαν σε άνδρες και γυναίκες στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.

Αποστολή Sportime στο Τόκιο: Τόλης Λελεκίδης

Αρχικά οι Αμερικανίδες έχοντας στη σύνθεσή τους δύο ολυμπιονίκες, την Σίντνεϊ Μακλάφλιν χρυσό στα 400μ. εμπόδια, την Έιθινγκ Μου, χρυσό στα 800μ., την Νταλάιλα Μουχάμαντ και την σπουδαία Άλισον Φίλιξ τερμάτισαν πρώτες σε 3.16.85. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε Πολωνία με 3.20.53 που είναι εθνικό ρεκόρ και το χάλκινο η Τζαμάικα με 3.21.24. Για τις ΗΠΑ αυτό είναι το έβδομο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο που κατακτούν σε Ολυμπιακούς Αγώνες!

Λίγο αργότερα η ομάδα 4×400μ. των ΗΠΑ αποτελούμενη από τους Μάικλ Τσέρι, Μάικλ Νόρμαν, Μπράις Ντέντμον και Ρέι Μπέντζαμιν τερμάτισαν πρώτοι σε 2.55.70. Στη δεύτερη θέση ήταν η ομάδα της Ολλανδίας με 2.57.18 που είναι εθνικό ρεκόρ και στην τρίτη θέση η Μποτσουάνα με 2.57.17 που είναι ρεκόρ Αφρικής. Στους άνδρες οι Αμερικανοί διατήρησαν τον τίτλο που είχαν κατακτήσει πριν από πέντε χρόνια στο Ρίο ντε Ζανέιρο.

Ν’ αναφέρουμε ότι με τις σκυταλοδρομίες έπεσε η αυλαία του στίβου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τόκιο. Απομένει μόνο την Κυριακή ο Μαραθώνιος στους άνδρες που θα διεξαχθεί στο Σαπόρο.

Φωτογραφίες: Angelos Zymaras/ azsportsimages

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ