ΣΤΙΒΟΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Μένει Ελλάδα με Σιώμου μέχρι το Παρίσι η Βούκοβιτς

Η Μαρίγια Βούκοβιτς από το Μαυροβούνιο έκανε εξαιρετική εμφάνιση φθάνοντας στην ένατη θέση στο ύψος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Μένει Ελλάδα με Σιώμου μέχρι το Παρίσι η Βούκοβιτς

Η Μαρίγια Βούκοβιτς από το Μαυροβούνιο έκανε εξαιρετική εμφάνιση φθάνοντας στην ένατη θέση στο ύψος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αποστολή Sportime στο Τόκιο: Τόλης Λελεκίδης

Η άλτρια από το Μαυροβούνιο είχε δίπλα στην προσπάθειά της την προπονήτρια Ιωάννα Σιώμου. Η Ελληνίδα προπονήτρια λίγο πριν αναχωρήσει για την Αθήνα μίλησε στο Sportime.

«Η Μαρίγια έδειξε ότι τώρα πια τα 2 μέτρα είναι εφικτά. Είναι πιο κοντά και έκανε καλό αγώνα, τόσο στον προκριματικό, όσο και στον τελικό που στις λεπτομέρειες έχασε την ευκαιρία να μπει στην οκτάδα», λέει η Ελληνίδα προπονήτρια που λόγω των παραπάνω ημερών που έμεινε στο Τόκιο για την Βούκοβιτς, οι Μαυροβούνιοι ανέλαβαν να πληρώσουν τα αεροπορικά εισιτήρια της επιστροφής. Έτσι, για να είναι κοντά στην αθλήτρια φόρεσε «τιμητικά» και τη μπλούζα των Μαυροβούνιων.

«Έχουμε μιλήσει με την Μαρίγια συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε μαζί τη συνεργασία με προγραμματισμό για την επόμενη τριετία στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Γι’ αυτό το λόγο θα κάνει τα χαρτιά ασφάλισής της για να μπορεί να μένει εδώ, γιατί μέχρι τώρα ήταν σαν τουρίστρια. Έτσι, θα δουλέψουμε καλύτερα. Είναι σημαντικό ότι θα είναι στο γκρουπ και θα βοηθάει η μια την άλλη. Πρώτον για την Τατιάνα (σ.σ. Γκούσιν) που κάνουν το ίδιο αγώνισμα, όσο και την Ελισάβετ (σ.σ. Πεσιρίδου)», κατέληξε η Ιωάννα Σιώμου.

Με την Μαρίγια Βούκοβιτς επιστρέφουν μαζί, αλλά η Μαυροβούνια άλτρια θα πάει λίγες ημέρες στην πατρίδα της και μετά έχει πρόσκληση να μετάσχει στο Ντάιαμοντ Λιγκ που είναι να διεξαχθεί στο Παρίσι στις 28 Αυγούστου.

 

 

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Μένει Ελλάδα με Σιώμου μέχρι το Παρίσι η Βούκοβιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.