ΣΤΙΒΟΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Μίλτος Τεντόγλου!

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε χρυσός ολυμπιονίκης στο μήκος με ένα τρομερό άλμα στα 8,41μ. στην τελευταία του προσπάθεια στον τελικό.
Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε χρυσός ολυμπιονίκης στο μήκος με ένα τρομερό άλμα στα 8,41μ. στην τελευταία του προσπάθεια στον τελικό.

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε Xρυσός Oλυμπιονίκης στο μήκος με ένα τρομερό άλμα στα 8,41μ. στην τελευταία του προσπάθεια στον τελικό.

Αποστολή Sportime στο Τόκιο: Τόλης Λελεκίδης

Δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια αυτό που πέτυχε ο Μίλτος Τεντόγλου! Χρυσός Ολυμπιονίκης στο Τόκιο στην τελευταία του προσπάθεια. Απίστευτο κι όμως αληθινό! Με ένα τρομερό άλμα στο τέλος! Ο 23χρονος πρωταθλητής του μήκους πήγε με την κορυφαά επίδοση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και κατόρθωσε να επιβεβαιώσει πως είναι ο κορυφαίος άλτης μήκους στον πλανήτη αυτή τη στιγμή!

Στο τελευταίο του άλμα κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή του βάθρου. Απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο. Ευρισκόμενος εκτός βάθρου όταν ξεκίνησε την προσπάθειά του… ταξίδεψε στα 8,41. Απίθανος αθλητής, απίθανο… θράσσος, στην τελευταία του προσπάθεια. Τρομερός! Λίγο ό,τι και να πούμε!

Δείτε την προσπάθεια που τον έκανε χρυσό!

Δείτε τον τρόπο που πανηγύρισε ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι!

Οι πανηγυρισμοί με την ελληνική σημαία!

ΜΙΛΤΟ ΕΥΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ